Utazások kérése űrlap

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Találjuk meg együtt a legjobb ajánlatokat!

[/vc_column_text][vc_column_text]Egy pár hónappal ezelőtt a Facebook oldalunkon feltettük Nektek azt a kérdést, hogy szeretnétek-e, ha segítenénk megkereseni az utazásotok időpontjára eső legjobb ajánlatokat. A sok pozitív visszajelzés hatására most elkészítettük azt a felületet, amin keresztül el tudjátok nekünk küldeni a kéréseiteket. Természetesen mindezt teljesen ingyen tehetitek meg.

Az űrlap kitöltésével és elküldésével értesülünk a kérésről, majd a lehető legrövidebb időn belül feltöltjük azt az ajánlatot, amit a legjobbnak találtunk. Ne feledjétek, foglalni Nektek kell, mi csak a legkedvezőbb, ajánlatokat keressük meg nektek. Az eredményeket ezen az oldalon találjátok majd meg.

Az ajánlataink alapján történő szolgáltatások lefoglalása nem az oldalunkon történik, mi csak a foglalási linket mutatjuk meg. Az ingyenes szolgáltatás használata önkéntes, az esetleges hibás adatokból eredő károkért felelősséget nem vállalunk, a tévedés, elírás jogát fenntartjuk.

Ez a szolgáltatás jelenleg tesztüzemben működik, ha bármilyen észrevételetek van ezzel kapcsolatban, kérjük jelezzétek nekünk.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ninja_form id=”3″][/vc_column][/vc_row]

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás