Turizmus – avagy minden ami utazás

Amikor elkezdtem ezt az oldalt, már az elején tudtam, hogy nagy százalékban az utazásról fog szólni. Többek között azért, mert szeretek utazni, illetve azt szeretném, hogy minden olvasó aki a Nekedveszem.hu oldalon találja meg a számára ideális nyaralást, boldogan gondoljon rá vissza a későbbiekben is. Éppen ezért az oldalon található tesztek mind valósak – persze erősen szubjektívek, mert a saját véleményünket tükrözik -, hogy könnyebben tudj választani. A turizmus kategóriában találhatsz teszteket szállodákról, vendéglátóhelyekről, illetve belföldi- és külföldi szállásajánlatokat, jó árú repülőjegyeket. Mivel minden utazásunkat amiről teszt is születik saját magunk finanszírozzuk, így csak kis lépésekben tudunk haladni, de a legapróbb részletekig minden megpróbálunk leírni.

A legfontosabb, hogy a Nekedveszem.hu nem utazási iroda, csak egy felület, ahol megosztjuk az általunk előszűrt és legjobbnak ítélt ajánlatokat, hogy a legolcsóbban tudj utazni. Éppen ezért mindent Neked kell lefoglalni, ezt mi sajnos nem tudjuk megtenni helyetted, de szívesen segítünk ha szeretnéd. Ez a belföldi utazásoknál nem jelent nagy kihívást, de ha egy repülőjegyet és szállást kell nagyon rövid időn belül lefoglalnod, hogy elcsípd a legjobb árat, akkor  érdemes nagyon odafigyelni minden apró – a foglalással és a fizetéssel kapcsolatos – részletre.

Tesztek

Turizmus

Az oldalon található teszteket mi írjuk, ha ez esetleg a későbbiekben változna, minden esetben jelezni fogjuk ha cikk nem saját forrásból származik. Minden egyes leírást úgy írunk, hogy a lehető legtöbb információt adjuk át. Éppen azért a teszt mindenre kiterjed és a legtöbb esetben jó minőségű fényképekkel – a későbbiekben videókkal is – dokumentált

Belföldi-, külföldi ajánlatok

Turizmus

Itt leginkább azokról a csomagajánlatokról olvashatsz, amelyeket a maiUtazás.hu oldalon találunk és ár/érték arányban megérdemli a kiemelést. Azért választottuk ezt az utazásközvetítő céget, mert nagyon kedvező árakkal dolgoznak, a legtöbb esetben mi is rajtuk keresztül foglalunk szállást magunknak. Foglaláskor érdemes figyelni, hogy az ajánlat meddig váltható be, illetve milyen időszakokra érvényes (sok esetben állami ünnepnapokon, iskolai szünetekben nem használható fel). A foglalás után rendszerint több nap áll a szállás díjának kiegyenlítésére és legtöbbször fizethető SZÉP kártyával is.

Külföldi repjülőjegy-, szállás foglalás

Turizmus

Ezen kategórián belül azokat ajánlatokat találhatod meg, amiket a legjobbnak ítélünk. Ezeket az ajánlatokat mi állítjuk össze. Hogy ezt megtehessük, folyamatosan keressük a legjobb ajánlatokat, túrjuk az internetet, értesítéseket állítunk be magunknak a telefonunkra, levelezésünkre. Ezek az ajánlatok speciálisak,  a legfontosabb tudnivalókat itt olvashatod:

  • Az ajánlatok a megosztás pillanatában a legkedvezőbbek, de az árak nagyon rövid idő alatt megváltozhatnak. Egy idő után az emberben tudatosul, hogy egy adott repülőjegyet/szállást mennyiért érdemes megvásárolni. Állapítsunk meg egy “azonnal megveszem” árat, és ha ezt látjuk a keresés eredményeként, akkor ne habozzunk; vásároljuk meg a jegyet, mert lehet, hogy utána már soha többet nem találjuk meg ennyire kedvező áron.
  • A repülőjegyeket a megadott linken keresztül tudod lefoglalni és megvásárolni. A szállások szintén egy linkre kattintva foglalhatóak le, az árak két főre jelennek meg. Fontos újból megemlíteni, hogy egyik esetben sem a Nekedveszem.hu oldalon fizetsz, mi csak megkeressük és megosztjuk az általunk vélt legkedvezőbb ajánlatokat.
  • A fenti sorrend betartása nagyon fontos! Először vásárold meg a repülőjegyed, azután kezdj el szállást keresni!
  • A posztban szereplő árakat kerekítjük, így akár az is előfordulhat, hogy a leírtaknál olcsóbban tudod lefoglalni a repülőjegyed és/vagy a szállásod. A szállásokat úgy szűrjük, hogy minimum “jó” értékelésűek legyenek (7,5 és fölötte), illetve a hotel besorolása minimum 3* legyen.
  • Az általunk linkelt ajánlatok nagyrészt magyar nyelvű oldalakra mutatnak: Rentalcars.comKiwi.comMaiutazas.hu, Pelikán.hu, így nem fog gondot okozni a vásárlás, illetve minden információ is a rendelkezésedre áll. Ha egy egy ajánlatot csak idegen nyelvű honlapon találunk meg és Te nem beszéled az idegen nyelvet, érdemes valamilyen on-line fordítót használni.

Sok sikert kívánunk a sikeres szállás- és repjegyvadászathoz, reméljük, hogy pár jó tippel segíteni tudjuk a kikapcsolódásod. Boldoggá tesz bennünket, ha nálunk találod meg a legkedvezőbb ajánlatot, annak pedig kifejezetten örülnénk, ha meg is osztanád velünk az élményt.

Ha kérdésed van, itt tudsz írni nekünk.

A Facebook csoportot pedig közvetlenül ezen a linken keresztül tudod elérni.

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás