Rólunk

rólunk

Minden egy korsó sörrel kezdődött, egy íjkészlettel- és egy mérleggel folytatódott. Nem érted, ugye? Ha Te írnád ezt és én olvasnám, bizony én sem érteném. De ha megmagyarázom, akkor majd világos lesz, hogy miért született ez a weboldal.

A korsó sört egy rosszul sikerült nyaralás alkalmával borították a gyerekem nyakába, pedig a szállodáról mindenki inkább pozitívan nyilatkozott, mintsem negatívan.
A TESCO-ban vásárolt íjkészlet ugyan jó drága volt, de kibontás után kiderült, hogy egy fillért nem ér. A gyerekem persze nagyon szomorú volt emiatt. Persze, ezután én is.
A fogyókúrám kapcsán vásárolt hiper-szuper, 11 funkciós mérleg az értékelések szerint minden pénzt megér, valójában talán annyit igen amennyibe akciósan került Kínából rendelve.

A mérlegről lelépve és visszagondolva az előbbi rossz tapasztalatokra, nem értettem mindez hogyan történhetett. Miért nincs egy honlap ahol elolvashatom mások valós véleményét vásárlás előtt a kiválasztott termékről, szolgáltatásról.
Majd lesz! – kiáltottam fel és másnap beregisztráltam a nekedveszem.hu domaint, ami valamilyen érthetetlen okból kifolyólag még nem volt foglalt. Ez éppen két hete történt, szeptember utolsó napján. Azóta minden este gőzerővel dolgozom a cikkeken, az oldal kinézetén és azon gondolkodom, hogy vajon mennyire lesz hiánypótló.
Ez leginkább RAJTATOK múlik.

Ugye lassan kezdesz rájönni miről szól az oldal? Igen, telitalálat; segíteni szeretnék! Segíteni Neked, segíteni mindenkinek aki nem tudja, hogy mi vár rá ha elutazik álmai szállodájába, amiért egy vagyont kifizet. Segíteni ha nincs ötleted mit vegyél karácsonyra, születésnapra, babalátogatásra. Ha nem tudod, hogy hová hívd meg a barátnődet vacsorára, hogy a szemében Te legyél a FÉRFI, vagy hol vedd meg azt a csini tűzpiros ruhát, amiben Te leszel a NŐ.

Igazad van; ehhez nagyon sok idő, nagyon sok pénz, nagyon sok türelem kell – leginkább a családom részéről -, így elég nagy fába vágtam a fejszém. De remélem megéri.

 

[blockquote align=”none” author=”Albert Schweitzer”]Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted. [/blockquote]

 

SEGÍTEK VÁLASZTANI

A honlap fő témái a következők lesznek:

  • tesztek szállodákról, éttermekről
  • tesztek termékekről, szolgáltatásokról
  • utazási ajánlatok
  • napi akciók, árengedmények
  • kihagyhatatlan ajánlatok
  • később webshop és saját szolgáltatások

Dióhéjban ennyit rólam, a nekedveszem.hu oldalról az oldal megszületéséről. De reményeim szerint nemsokára nem csak rólam, hanem RÓLUNK is olvashatsz. Remélem, hogy pár éven belül az egyszemélyes kis csapatból, egy több fős nagy csapat kovácsolódik, melynek tagjai TI vagytok. TI, akik olvassátok a nekedveszem.hu-t és megosztjátok egymással tapasztalataitokat, hogy mások könnyebben választhassanak.
És akkor már valójában RÓLUNK fogsz olvasni. De még egy kis türelmet kérünk, hogy kellően felkészülhessünk. Addig Facebook oldalunkat tudod olvasgatni, lájkolni.

Ha pedig szolgáltatóként szeretnéd, hogy termékedet, szolgáltatásodat a nekedveszem.hu kipróbálja és az indulásnál mindenki Rólad olvasson, akkor kérlek, itt vedd fel velem a kapcsolatot.
Ne feledd, csak azt írjuk meg amit valójában gondolunk! Bele mersz vágni?

Alex

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás