Így működik a nekedveszem.hu

Felmerülhet a kérdés, hogy miért éri meg nekünk ezt a weboldalt működtetni úgy, hogy az oldal használata teljesen ingyenes. A nekedveszem.hu weboldal működése az affiliate sales elvén alapul, ami azt jelenti, hogy egy szolgáltató, vagy webáruház jutalékot fizet nekünk azért, ha vevőt küldünk hozzá. Ezt vagy bannerek segítségével érjük el, vagy az oldalon található linkekben egy úgynevezett affiliate kódot – más néven partnerkódot, vagy követőkódot – helyezünk el, ami a partnerünk számára egyértelműen azonosítja, hogy a nekedveszem.hu weboldalról érkezett a vásárló. A vásárlás után jutalékot kapunk, ebből tartjuk fent az oldalt. Nagyon fontos, hogy az ilyen módon történő vásárlás során Neked, mint vevőnek, semmilyen hátrányod nem származik, tehát nem lesz drágább a termék, mintha direkt kattintanál a webáruház linkjére, sőt, az esetleges kuponkódokkal még csökkenteni is tudod az árat – a jutalékot az adott webáruház a saját nyereségéből fizeti. Nagyon fontos elmondani, hogy az affiliate linkek a vásárló beazonosítására teljesen alkalmatlanok, tehát nem tudjuk, hogy ki vette meg ezt vagy azt a terméket. A követőkódok nem egy adott termékre vonatkoznak, hanem egy adott időszakra, így ha azzal kezded a vásárlásod, hogy egy, az oldalunkon található ajánlatra kattintva kezdesz el böngészni egy olyan webáruházban ami a partnerünk – és közben nem kattintasz más affiliate oldal linkjére, vagy egyéb hirdetésre -, akkor azzal is az oldalunkat támogatod.

Szerencsére már a kezdetektől teljesen független oldalként működünk, így például egy tesztben általában nem csak egy webáruház árát és ajánlatát látod, hogy mindig a legjobb áron vásárolhass. Az oldalon található kuponkódokat hivatalos úton szerezzük be és az összes kódot feltöltés előtt ellenőrizzük! Ezen kívül folyamatosan monitorozzuk a partnereinket, volt már olyan webáruház ami kikerült a listánkból, illetve van aki hiába szeretne, de nem kerül fel az oldalra.

Mi próbáljuk azzal segíteni a vásárlásaitokat, hogy a lehető legalaposabban körbejárunk egy témát és minőségi tartalmat gyártunk, a leehető legtöbb akciót osztjuk meg, de ez csak addig sikerülhet amíg Ti is partnerek vagytok ebben. Ehhez bőven elég megosztanod egy posztot, vagy vásárlás előtt valamelyik linkünkre kattintani, esetleg elmondani egy barátodnak, hogy milyen jó oldalt találtál.

Köszönjük szépen,
a nekedveszem.hu csapata

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás