Xiaomi Fan Fesztivál a Xiaomishop.hu weboldalon!

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Fantasztikus ajánlatok – április 3-16. között

Most különleges kedvezményekkel juthatsz hozzá az új Redmi Note 12 sorozat modelljeihez! Az akció keretein belül április 3-16. között a Redmi Note 12 sorozat egyes készülékeinek megvásárlása esetén kedvezményes kupont kapsz, melyet a következő vásárlásod során tudsz felhasználni.* A Redmi Note 12 pro 5G mellé 10.000 Ft-os-, a Redmi Note 12 mellé 7.000 Ft-os-, míg a Redmi Note 12C mellé 5.000 Ft-os kupon jár, melyet egyedi kód formájában email-en kapsz meg, amikor a webáruház a csomagodat átadta a futárnak.

A promóció keretein belül a legnépszerűbb Xiaomi okosotthon termékek és okoseszközök is kedvezményes áron érhetőek el, erről bővebben a Xiaomishop.hu weboldalán olvashatsz. A weboldal egyéb ajánlatait itt tudod megnézni.

Összehasonlítom
Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Mutasd a következőt

*a kupon 2023. július 31-ig érvényes és bármilyen termékre felhasználható, de csak egyszer váltható be, ezért a fel nem használt összeg elveszik.

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás