TravelBomba – szállások hatalmas kedvezményekkel

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Bombasztikus utalványok limitált számban a Travelkingnél!

Nincs mese, itt az ideje a várva várt pihenésnek! A válogatott kedvezményes ajánlatoknak köszönhetően a számládat sem kell lenulláznod a tökéletes kikapcsolódáshoz. Válassz a Travelking.hu TravelBomba ajánlatai közül, amelyek esetében minimum 30% kedvezménnyel foglalhatsz Last Minute-, First Minute- vagy promóciós utalványt. De légy résen, mert ezek az utalványok legtöbbször csak korlátozott számban érhetőek el – keresd a TravelBomba feliratot!

Az ajánlatok között háromféle kedvezményes lehetőséget találhattok:

Last Minute – ha egy igazán spontán élményre vágysz, válassz szállást a Travelking Last Minute kínálatából és már indulhat is a nagy kaland! Ezen ajánlatok érvényessége a vége felé közeledik, ezért a szokottnál alacsonyabb áron vásárolhatod meg őket. Az összes Last Minute ajánlatot ide kattintva érheted el, de mutatunk mi is pár kedvező árú utazást.

Utoljára frissítve:2022-11-29 09:43

First Minute – ezen ajánlatok esetében nem csak abban lehetsz biztos, hogy a kiválasztott szálláson még sok szabad szoba elérhető, hanem a kedvező ár-érték arányban is. Az összes First Minute ajánlatot itt érheted el (jelenleg nincs ilyen).

Különleges ár – ha különleges árú ajánlatokra vágysz, akkor ezeken a szálláshelyeken alacsony áron élvezheted a nagyszerű szolgáltatásokat és rengeteg élményt szerezhetsz.

Az oldalunkra folyamatosan töltjük fel a Travelking ajánlatait, mutatunk most párat kedvcsinálónak. Kellemes nézelődést és sikeres szállásfoglalást kívánunk!

Mutasd a következőt

Ebben a bejegyzésben bővebben is olvashattok a Travelkingről.

0
Szuper csomagajánlatok a Travelkingen!
1

Ismerd meg Te is a Travelking.hu weboldal ajánlatait! A Travelking egy utazásokra specializálódott, cseh székhelyű szolgáltató, küldetésük, hogy a …

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás