Téli kiárusítás a Muzikernél!

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Karácsony a karácsony után

Amennyiben még nem ismernétek a Muziker webáruházat, érdemes rájuk egy pillantást vetni, nem csak a hatalmas választék, hanem a kifejezetten kedvező áraik miatt is. A Szlovákiában bejegyzett webáruház magyar nyelvű weboldallal és információs telefonszámmal rendelkezik, a termékek árai forintban vannak feltüntetve, a megrendelések kifizetése PayPal-on keresztül vagy bankkártyával lehetséges. A nyomon követhető csomag kiszállítása Magyarországra 2-3 munkanapon belül megtörténik, a szállítási díjak 690 Ft-tól indulnak, 39.000 Ft fölötti vásárlás esetén pedig ingyenes a szállítás. Sűrűn tartanak akciókat, ezekről könnyen tájékozódhatsz a weblapunkon is, a Muziker akcióit megjelenítő oldalon.

A webáruházban – neve ellenére – nem csak a zenészek találhatják meg a nekik szóló akciókat, ajánlatokat, hanem számos más kategóriában is, például sporteszközök-, memóriakártyák- vagy akár túracipők között is hatalmas a választék.

A teljesség igénye nélkül mutatunk pár akciót, kellemes válogatást kívánunk!

Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Ortovox Traverse 30 Dry Desert Orange
Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
55.955 Ft
Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
UVEX Air Wing Fehér-Rózsaszín sisak
Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
16.110 Ft
Mutasd a következőt
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás