Szuper csomagajánlatok a Travelkingen!

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Ismerd meg Te is a Travelking.hu weboldal ajánlatait!

A Travelking egy utazásokra specializálódott, cseh székhelyű szolgáltató, küldetésük, hogy a felhőtlen kikapcsolódásodról gondoskodjanak. A cég 2014-ben háromtagú csapatként alakult meg Slevoking néven, mely mára már 50 fős vállalkozássá nőtte ki magát és 2019-től Travelking néven működik. A cseh és szlovák piacon jól ismertek, Magyarországon pedig reményeik szerint hamarosan ismertté válnak.

Szuper csomagajánlatok a Travelkingen!

Ajánlataik között leginkább csomagajánlatok szerepelnek – főleg magyarországi-, osztrák- és szlovák utazások találhatóak meg a weboldalukon, de elvétve lengyel, szlovén vagy akár német desztinációkkal is találkozhatunk. Az oldal magyar nyelvű, az árak forintban vannak feltüntetve, a szállások leírása és a foglalás módja is részletesen le van írva. Többféle csomag közül lehet választani, szezontól és az eltöltött napok számától függően azonnal láthatjuk, hogy mennyit kell fizetni a szállásért, illetve milyen szolgáltatásokat tartalmaz az ajánlat. Lehetőség van dátummal- vagy dátum nélkül is foglalni (nyitott csomag), melyhez a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét is igénybe lehet venni.

Az alábbi – folyamatosan bővülő – ajánlatok csak a jéghegy csúcsa, érdemes időt szakítani a legjobb úti cél megtalálására. Sok sikert a kereséshez és kellemes utazást kívánunk!

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás