Korai 2022-es ajánlatok a Booking.com-on!

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Utazási ajánlatok legalább 15% kedvezménnyel!

A Booking.com weboldalán még ennyi ideig foglalhatóak akciós áron a “Korai 2022-es ajánlat” címkével ellátott szálláshelyek. Az ajánlatok a legtöbb úti célnál megtalálhatóak, mutatjuk a főbb tudnivalókat.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc
  • A Korai 2022-es ajánlatok 15% kedvezménynél kezdődnek. A kedvezmények a szoba eredeti árára (adók és egyéb díjak nélkül) vonatkoznak. A Korai 2022-es ajánlat kedvezményes árai nem vonhatók össze más kedvezményekkel, kivéve a Geniusszal.
  • A Korai 2022-es ajánlatok világszerte elérhetők 2022. január 1. és március 31. között a résztvevő szállásokon.
  • A Korai 2022-es ajánlatok 2021. december 1. és 2022. március 31. között foglalhatók.

A teljesség igénye nélkül mutatunk pár ajánlatot, mely megfelel a fenti feltételeknek.Booking.com

Ebben a bejegyzésben megtalálhatod az olcsó repülőjegyed is, ha már az úti célod megvan!

0
Temérdek repülőjegy kitűnő áron!
2

Most érdemes szétnézni a repülőjegy-ajánlatok között! Az új esztendő nagyon kedvező árú repülőjegyeket hozott, érdemes szétnézni közöttük. Pár akciót …

Cimkék:

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás