Black Friday a Booking.com-on!

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Most érdemes lecsapni a Booking.com Black Friday ajánlataira!

Idén sem marad el a Black Friday a Booking.com-on, november 18-án, reggel 9:00-kor elkezdődnek az akciók, melyek legalább 30% kedvezményt biztosítanak. A kedvezmény csak bizonyos szállásokon érhető el és a szoba eredeti – adók, felárak és egyéb díjak nélküli – árára vonatkozik, a lent olvasható feltételek teljesülése esetén. Tervezhetsz előre, vagy utazhatsz szinte azonnal, csak rajtad múlik.

Black friday

Nézzük meg közelebbről a Booking.com Black Friday ajánlatát, mutatjuk a feltételeket:

  • foglalási időszak: november 18. 9:00 és december 01. 9:00 között
  • kijelentkezés dátuma: 2022. június 30. előtt
  • a kedvezmény mértéke: minimum 30%

Igazán jól hangzik, a lenti képre kattintva a Booking.com weboldalára jutsz, ahol elkezdhetsz keresgélni a legjobb ajánlatok között, vagy használhatod a térképes keresőt is. Kellemes utazást kívánunk!

Csak írd be az utazásod célját, dátumát, majd a keresés gombra nyomva találd meg a számodra legmegfelelőbb szálláshelyet és a térképen azonnal láthatod az árakat!

Booking.com

Ha a szállásod már megvan, találd meg a számodra legjobb árú repjegyet a Kiwi.com segítségével! Csak kattints a lenti képre és hasonlítsd össze a repülőjegyek árait!

Kiwi.com Many GEO's

Ha busszal utaznál, nézd meg a Flixbus kedvező ajánlatait!

Black Friday a Booking.com-on!
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás