Zoobles Z-Girlz Secret Partiez – gyűjthető játékfigura – többféle

3.999 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 2.999 Ft. (Zoobles Z-Girlz Secret Partiez - gyűjthető játékfigura - többféle)

Utolsó frissítés: 2023-10-03 22:46 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

A Zoobles figurák egy távoli szigeten élnek. Egytől egyig imádnivaló kis teremtmények, akik mindig csak játszani akarnak. Devigyázat! Sosem tudni, hogy mikor váltanak alakot, ugyanis aZoobles figurák egyik pillanatról a másikra képesek átváltozni aprógömbökké. A csomag tartalmaz egy divatos Zoobles Z-Girlz karaktert és egyellenőrző listát a gyűjtemény nyomon követéséhez. A Zoobles Z-Girlzkis babák mindegyike merész mintákkal, élénk színekkel ésrészletekkel rendelkezik, és mindegyiknek megvan a maga egyedimegjelenése és stílusa. Gyűjtsd össze mind a 12 Zoobles Z-Girlz-t(mindegyik külön kapható), hogy bővítsd csodálatos Zooblesvilágodat.A Z-Girlz-ök többféle változatban kaphatók. Az ár 1 db-ravonatkozik. A képek csak tájékoztató jellegűek, csomagodbavéletlenszerűen kerülnek bele.5 éves kortól ajánljuk

Árváltozások

Zoobles Z-Girlz Secret Partiez – gyűjthető játékfigura – többféle
Zoobles Z-Girlz Secret Partiez – gyűjthető játékfigura – többféle

3.999 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás