Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU) okos multifunkciós konyhai robotgép

329.590 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-10-16 04:37 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

Xiaomi Smart Cooking Robot – A mesterszakácsod

Takaríts meg helyet és időt ezzel a multifunkciós okos robotgéppel, amely süt, főz, párol, mos, dagaszt… mindent elvégez, amire egy átlagos háztartásnak szüksége lehet. Még a fazék tisztításába is besegít, így nincs szükség áztatása, vagy mosogatógépes erős tisztításra sem.

 • Pontos hőmérsékleti szabályozás 35°C és 180°C között
 • 8”-es színes, intuitív érintőkijelző – Vadonatúj főzési élményt nyújt. A receptek és a főzési lépések jól láthatóan jelennek meg, így könnyen követheted a részletes utasításokat.
 • 200+ beépített recept (angol és egyéb idegen nyelveken)
 • Intelligens motor és a legmodernebb pengék aprításhoz, őröléshez, keveréshez stb.:
  A változtatható sebességfokozatú erős mágneses motor közvetlenül továbbítja a teljesítményt, fordulatszáma 40 – 12.000 fordulat/percenként állítható.
  Alacsony sebesség az egyenletesen kevert sütéshez és nagy sebesség a finom őröléshez. A hozzávalókat aprítja, miközben a pengék az óramutató járásával megegyező irányba forognak; valamint kever, miközben a pengék hátulja forog az óramutató járásával ellentétes irányban. A tészta gyúrásához, a gép
  bizonyos időközönként különböző irányokba forog.
 • Rendkívül hatékony, egyenletes főzés 3D indukciós fűtéssel, füstszabályozással kombinálva. (további részletek a részletes leírásban alább)
 • Öntisztítás egyetlen kattintással – A kialakítás lehetővé teszi a gyümölcsök, zöldségek, húsok, és egyéb összetevők megmosását az étel elkészítését megelőzően, felszabadítva a kezed. A mesterszakács segíthet az edények mosogatásában is az étkezések befejezése után, komplett megoldást nyújtva a számodra.
 • CookingIoT – Intelligensen számítja ki a főzési hőmérsékletet, az időt és a keverési sebességet minden ételhez. A mesterséges intelligencia egy séf valós életben szerzett tapasztalatát alakítja át egy főzési görbévé, amely online folyamatosan bővíthető.
 • Mérés 1 grammos pontossággal – Az összetevőket és fűszereket pontosan leméri főzés előtt, így nincs több „érzés szerint” találgatás.
 • 3 étel és 1 leves egyszerre – Praktikus kiegészítők, amelyek segítenek a vacsora elkészítésében az egész család számára. Készítsd el mindenki kedvencét, akár egyszerre!
 • Xiaomi Home alkalmazásból vezérelhető (Android és iOS rendszereken)

Árváltozások

Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU) okos multifunkciós konyhai robotgép
Xiaomi Smart Cooking Robot (BHR5930EU) okos multifunkciós konyhai robotgép

329.590 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
 • Total (0)
Összehasonlítás