VidaXL tömör újrahasznosított fa TV-szekrény 102 x 35 x 50 cm

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-03-27 05:56 Közlemény
Kategória:
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Praktikus fa TV-szekrényünk rusztikus bájt sugároz, és különleges kiegészítője lehet otthonának.

Ez a színes TV-szekrény tömör újrahasznosított fából készült, így minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok különböző fafajták, például a tíkfa, a mangófa és az akácfa jellemzőit hordozzák magukban. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, tartós és gyönyörű. A kopottságnak és a jól látható erezetnek köszönhetően minden bútordarab saját történettel és egyedi megjelenéssel bír. A TV-szekrény 4 fiókkal lett ellátva, így bőséges helyet kínál különböző tárgyai kézközelben való tárolásához. A tömör fából készült lábaknak köszönhetően a szekrény rendkívül masszív és tartós. Ráadásul a réz fiókgombok kiemelik a komód vintage stílusát. Tároló- vagy tálalószekrényként is használható. Tetején elhelyezheti tévéjét vagy dísztárgyait, például képkereteket vagy cserepes növényeket.

Fontos: A bútor színe darabonként változhat, amitől minden komódunk teljesen egyedi. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

VidaXL tömör újrahasznosított fa TV-szekrény 102 x 35 x 50 cm
VidaXL tömör újrahasznosított fa TV-szekrény 102 x 35 x 50 cm
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás