VidaXL tömör kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal 100 x 50 x 39 cm

61.000 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2022-12-02 12:47 Közlemény
Kategória:
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

A retró stílusú dohányzóasztalunk dekoratív 3D-szerű mintával lett ellátva elülső felén, így egy kis luxust ad otthonához.

A kanapé asztal tömör kelet-indiai rózsafából készült, amely tartós és gyönyörű fafajta. A kelet-indiai rózsafa avagy paliszander gazdag erezetéről ismert trópusi keményfa. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó a polírozásról, a festésről vagy a lakkozásról. A kézműves munkának és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi és kissé eltér a többitől. Masszív és stabil asztallappal rendelkezik, amire italokat, ételeket, gyümölcsös tálakat vagy más díszeket helyezhet. A dohányzóasztal összeszerelése egyszerű.

Figyelem: A bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden dohányzóasztalunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

VidaXL tömör kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal 100 x 50 x 39 cm
VidaXL tömör kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal 100 x 50 x 39 cm

61.000 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás