Verdák: Miles Benzington kisautó

3.654 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-05-29 02:51 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

A Verdák világában nem csak a sebesség, hanem a személyiség, a barátság és a móka is fontos. A Disney és a Pixar nagysikerű rajzfilmsorozatából ismert autók most beköltözhetnek a gyerekek szobáiba. Az 1:55 méretű, fém elemekből készült, a rajzfilmben látottakhoz a megszólalásig hasonlító karakterek részletgazdag, színes kidolgozása játékra hívja a gyerekeket. Ebben a csomagban Miles Benzingtonnal (angolul: Miles Axlerod) találkozhatnak a Verdák kedvelői és a gyűjtők.

Webáruházunkban további Verdák kisautók is kaphatók, így a rajongók villámgyorsan össze tudják majd gyűjteni az egész csapatot.

Csomagolás mérete: 14 x 4 x 16 cm

Verdák: Miles Benzington kisautó
Verdák: Miles Benzington kisautó

3.654 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás