The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

15.673 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 15.673 Ft. (The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition)

Platform

Régió

Műfaj

, ,

Kiadás

Aktiválás

Utoljára frissítve: 2024-07-17 14:45

Winner of more than 200 Game of the Year Awards, The Elder Scrolls V: Skyrim celebrates 10 years of adventuring in stunning detail. The Anniversary Edition includes a decade’s worth of content: the critically acclaimed core game and add-ons of Skyrim Special Edition, plus pre-existing and new…

VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

JÁTÉK LEÍRÁS

A több mint 200 év játéka díjat nyert The Elder Scrolls V: Skyrim 10 éves kalandozását ünnepli lenyűgöző részletességgel. Az Anniversary Edition egy évtizednyi tartalmat tartalmaz: a kritikusok által elismert alapjátékot és a Skyrim Special Edition kiegészítőit, valamint a Creation Club már meglévő és új tartalmait, beleértve a küldetéseket, kazamatákat, főnököket, fegyvereket, varázslatokat és még sok mást.

EPIC FANTASY REBORN A
Skyrim újragondolja és forradalmasítja a nyílt világú fantasy eposzt, életre keltve egy teljes virtuális világot, amely nyitva áll előtted, és tetszőleges módon felfedezheted.

ÉLJ MÁS ÉLETET, MÁS VILÁGON
Játssz el bármilyen típusú karaktert, amit csak el tudsz képzelni, és csinálj, amit csak akarsz; a The Elder Scrolls legendás választási, történetmesélési és kalandos szabadsága úgy valósul meg, mint még soha.

AZ VAGY, AMIT JÁTSSZ
Válassz több száz fegyver, varázslat és képesség közül. Az új karakterrendszer lehetővé teszi, hogy tetszőlegesen játssz, és a cselekedeteiden keresztül határozd meg magad.

BATTLE SRAGONS Harcolj olyan
ősi sárkányokkal, amilyeneket még soha nem láttál. Sárkányszülöttként tanuld meg titkaikat, és használd ki erejüket magadnak.

TARTALOM
Az Anniversary Edition tartalmazza az alapjátékot, a már meglévő és az új Creation Club tartalmat, valamint mindhárom hivatalos kiegészítőt.

Árváltozások

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

15.673 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás