Sylvanian Families piros tetős kezdő ház szett

16.198 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-10-16 00:26 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Lepd meg kedvenc állatfiguráidat egy igazi otthonnal! ASylvanian Families piros tetős kezdő ház szett ideális választás, ha még csak most ismerkedsz a Sylvanian világával. Rajongó vagy? Ne aggódj, a jól ismert kezdő ház játékszett megújult kiadása számodra is tartogat meglepetéseket, járj utána!Mi változott? A feljáró és az emelet átalakult, nagyobb térben rendezheted el a bútorokat és a kiegészítőket. A felső szint egy balkonnal egészült ki, ahonnan csodás kilátás nyílik a vidékre. A földszinti ablakok nyitható és zárható spalettával rendelkeznek, a lépcsőt pedig áthelyezheted a ház oldalához másik feljáratot kreálva.A szettkompatibilis más Sylvanian készletekkel, bővítsd a játékteret és találj ki izgalmas történeteket kedvenc állatkáiddal!A piros tetős kezdő ház készlet tartalma:házcsoki nyuszi figurakonyhai kiegészítőasztal székekkelágyA ház mérete kb. 21 × 26 × 35 cm.A piros tetős kezdő ház szettet 4 éves kortól ajánljuk. Népesítsd be a házat állatfigurákkal, rendezd be bútorokkal! Minden megtalálszSylvanian Families játékainkközött!

Árváltozások

Sylvanian Families piros tetős kezdő ház szett
Sylvanian Families piros tetős kezdő ház szett

16.198 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás