SanDisk Extreme SDXC 256 GB SDSDXV5-256G-GNCIN

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-03-21 04:52 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:A SanDisk Extreme® SD-UHS-I memóriakártya olyan teljesítményt nyújt, amely lehetővé teszi a kreativitás irányítását. Az akár 70 MB / s képkockasebességgel és az UHS Speed Class 3 (U3) felvétellel készen áll arra, hogy lenyűgöző videókat készítsen nagy felbontásban és elakadás nélkül 4K UHD felbontásban. A 150 MB / s átviteli sebességgel gyorsan áthelyezheti fényképeit a kívánt helyre. Ezenkívül a kártyát úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárásnak, a víznek, az ütéseknek és más, nem ideális körülményeknek, így biztos lehet benne, hogy bárhol használható.

SanDisk Extreme SDXC 256 GB SDSDXV5-256G-GNCIN
SanDisk Extreme SDXC 256 GB SDSDXV5-256G-GNCIN
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás