SanDisk Extreme microSDXC 64 GB SDSQXA2-064G-GN6AA

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-03-21 04:09 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Rendkívüli sebességet érhet el a gyors átvitel, az alkalmazás teljesítménye és a 4K UHD felbontás érdekében. Ideális Android okostelefonokhoz, akciókamerákhoz vagy drónokhoz, ez a nagy teljesítményű microSD kártya lehetővé teszi 4K UHD, Full HD videók és nagyfelbontású fényképek rögzítését. A szupergyors SanDisk Extreme® microSDXC memóriakártya ™ akár 160 MB / s sebességgel olvas, és akár 90 MB / s sebességgel ír. Ezenkívül A2 osztályú, így gyors alkalmazás teljesítményt kaphat a kivételes okostelefon -élmény érdekében. Ideális kültéri kalandok, hétvégi kirándulások vagy sportesemények rögzítéséhez, felvételek kihagyása nélkül. Az akár 1 TB kapacitású SanDisk Extreme® microSD ™ UHS-I memóriakártya lehetővé teszi zavartalan videók rögzítését 4K UHD és Full HD felbontásban az UHS 3. sebességosztálynak (U3) és a videó sebességosztálynak köszönhetően 30 (V30) értékek.

SanDisk Extreme microSDXC 64 GB SDSQXA2-064G-GN6AA
SanDisk Extreme microSDXC 64 GB SDSQXA2-064G-GN6AA
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás