Roborock DYAD vezeték nélküli száraz-nedves porszívó

168.990 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-05-30 23:21 Közlemény
Kategória: Cimke:
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Megérkezett a Roborock Dyad, a horfozható rúdporszívók következő generációja! Nem csupán egy porszívó, ez egy takarítógép! Eltávolítja a port és a kiömlött reggelit is, a száraz-nedves technológiájának köszönhetően. Felszívja a kiömlött folyadékot, eltávolítja az ételfoltokat – megkönnyíti a takarítást a konyhában és baba mellé is hatékony és gyors takarítógép. A főkefe kialakítása gyors és sima mozgást tesz lehetővé, a szélekig érő hengerek a fal mentén is hatékonyan eltávolítják a koszt. Minden nedves takarítás során elmossa a hengerét, így a koszos vizet nem keni szét a padlón – nem igényel utólagos tisztítást, felmosást a padló. Egyszerű és kényelmes por- és víztartály ürírés. Hangjelzés – A Dyad nem ikonokkal, hanem beszéddel (angolul) kommunikál veled. Akár 280m2-es terület megtisztítására is képes.

Roborock DYAD vezeték nélküli száraz-nedves porszívó
Roborock DYAD vezeték nélküli száraz-nedves porszívó

168.990 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás