Ricky Zoom figura – DJ

3.399 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 1.999 Ft. (Ricky Zoom figura - DJ)

Utolsó frissítés: 2023-10-02 22:36 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Ricky Zoom animációs sorozat egy piros motorkerékpárról szól,amely családjával és barátaival együtt szórakoztatja a kis nézőket.A játékkal  eljátszhatod a mesében látott jeleneteket vagyújakat is alkothathatsz. Mérete miatt tökéletesen illik a kis kezekbe. DJ első kerekekanyarodik, a motor kompatibilis a kiegészítővel.Szerezd be az összes kis motor figurát, Ricky-t, Blip-et, Dj-t,Loop-ot és Scootio-t is! Mérete: kb. 7 cm3 éves kortól ajánljuk  

Árváltozások

Ricky Zoom figura – DJ
Ricky Zoom figura – DJ

3.399 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás