Kung Zhu – Ninja Dojo kiképző központ

11.999 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 399 Ft. (Kung Zhu - Ninja Dojo kiképző központ)

Utolsó frissítés: 2024-07-14 22:38 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

KungZhu ninja Dojo kiképzőközpont. Ez a bázis elengedhetetlen kelléke ninja hörcsögödnek. A ninja harcosok itt találkoznak és készülnek fel a harcra. Minden szuper titkos Ninja támadás itt kerül kieszelésre és megtervezésre! A DoJo bázis piros színekben és ninja stílusban készült, zászlók díszítik. A DoJo bázis szobába 2 hörcsög fér el. A szobához egy feljárón tudnak a hörcsögök feljutni. A hörcsög nem része a csomagolásnak, a hörcsög külön vásárolható meg. A csomagolás tartalmazza a Dojo hadiszállást, zászlókat, feljárót, harangot és az összekötő, kiegészítő elemeket. A KungZhu ninja Dojo kiképzőközpont 4 éves kortól ajánlott. Keresd a KungZhu ninja harcijármű, Pók koponya, a KungZhu ninja harcijármű, Samurai skorpió és a KungZhu Ninja gyakorlópálya termékeket is.

Árváltozások

Kung Zhu – Ninja Dojo kiképző központ
Kung Zhu – Ninja Dojo kiképző központ

11.999 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás