Jimmy BX7 Pro por és atka Porszívó 700W

63.290 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Szín
Utolsó frissítés: 2023-10-16 04:37 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

Szabaduljon meg a baktériumoktól és allergénektől! A Jimmy BX7 Pro kézi porszívója hatékonyan megszünteti a port, baktériumokat és poratkákat az UV fény, az ultrahang és a 60°C-os hőmérsékletnek köszönhetően. Egy 700 W-os motorral lett felszerelve, a speciálisan kialakított keféjével pedig tökéletes a matracok, fotelek és más egyéb felületek megtisztításához. Emellett háromféle üzemmód közül is választhat, valamint porérzékelővel és egy fejlett szűrőrendszerrel is rendelkezik.
Búcsúzzon el az allergénektől!
Még a látszólag tiszta matracok és ágyneműk is tele lehetnek porral, allergénekkel és baktériumokkal! 1 gramm porra közel 13270 poratka jut, aminek következtében kialakulhat bőrprobléma, allergia vagy akár légzőszervi betegség is. A Jimmy BX7 Pro-al ezt elkerülheti! A készülék nem csak alaposan kitisztítja az ágyat, ágyneműt, fotelt vagy gyermeke ágyát, hanem még meg is szabadítja őket az allergénektől és baktériumoktól.
Háromféleképpen küzdhet meg a poratkákkal és baktériumokkal!
A Jimmy BX7 Pro porszívó három módon számol le a baktériumokkal és allergénekkel. A magas, 60°C-os hőmérséklet mélyen behatol az ágyneműbe és matracba, amivel megszünteti a poratkákat és baktériumokat. Emellett kellemesen meleg lesz az ágynemű, ami a hidegebb, esős napokon nagyon jól jön! A készülék hamar, 5 másodperc alatt felmelegszik, az ultrahang pedig hatékonyan megöli a poratkákat és megelőzi a szaporodásukat, míg a 253 nm hullámhosszú UV fény pedig eltávolítja az allergének és baktériumok 99,99%-át.
Könnyedén elbánik a kosszal!
A készülék egy erőteljes, mégis energiahatékony motorral lett felszerelve, aminek a teljesítménye 700W. Ennek eredményeképpen gyorsan és hatékonyan megszünteti a koszt és még három üzemmód közül is választhat, amivel könnyedén a saját igényeire szabhatja a porszívó teljesítményét. Ezen kívül a BX7 Pro zajszintje csupán 78dB, ami elég alacsony ahhoz, hogy ne zavarja a háztartás többi tagját.
Gondosan kialakított kefe
Tapasztalja meg, hogy mennyi különbséget jelent egy gondosan kialakított kefe! A porszívó fejlett keféje egy szabadalmaztatott görgővel lett felszerelve, amely puha sörtékből és gumiszalagból áll, valamint egy különálló motorral is rendelkezik. A készülék alaposan megtisztítja a matracot anélkül, hogy kárt tenne a felületén. A kefe nyílásának szélessége 240 mm, a porszívó kábele pedig 5 méteres, aminek köszönhetően pillanatok alatt alaposan megtisztíthatja az egész ágyat!
Hatékony szűrőrendszer
A készülék egy szabadalmaztatott dupla ciklonos szűrő technológiát használ, valamint egy speciális MIF filterrel rendelkezik, ami kiszűri a poratkákat és más egyéb apró részecskéket is, az acél hálóban pedig a nagyobb szennyeződések akadnak meg, mint például a hajszálak. A porszívó emellett egy 0,5 literes portartállyal lett felszerelve, aminek a kiürítése nem fog problémát okozni, valamint vízzel is gond nélkül kitisztíthatja.
Porérzékelő funkció
Többé nem kell azon gondolkoznia, hogy vajon alaposan kitakarította-e az egész lakását! A BX7 Pro egy beépített okos szenzorral rendelkezik, ami érzékeli a port és az atkákat, így biztosan mindenhol tisztaság lesz. Emellett egy speciális LED kijelzővel is rendelkezik, ami a színe változtatásával jelzi, hogy mennyire koszos az adott felület: a zöld szín tisztaságot, a narancssárga egy kevés koszt, a piros pedig nagy koszt jelent.
Jellemzői:
– Teljesítmény: 700 W
– Feszültség: 220-240 V
– Szűrő típusa: MFI
– Zajszint: 78 dB
– Portartály kapacitása: 0,5 l
– Kábel hosszúsága: 5 m
– Porérzékelő
– 60°C-os felmelegedés
– Felmelegedési idő: Kb. 5 másodperc
– LED kijelző
– UV fertőtlenítés
– Ultrahang
A csomag tartalma:
– Porszívó
– Tápkábel
– MFI szűrő
– Tisztító kefe
– Felhasználói kézikönyv

Árváltozások

Jimmy BX7 Pro por és atka Porszívó 700W
Jimmy BX7 Pro por és atka Porszívó 700W

63.290 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás