Inmotion V8F elektromos egykerekű

386.900 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-03-27 06:17 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:Tapasztalja meg a hihetetlen erőt a láb alatt a gyors gyorsítással és fékezéssel. Meg fog lepődni, hogyan teheti meg mindezt az egyensúly megőrzése mellett – mindezt a fejlett alkatrészeknek, a motornak és az akkumulátorrendszernek köszönhetően. Több teljesítmény = nagyobb biztonság. Könnyű összeszerelés és leereszkedés: a magas, vékony kialakítás senkihez sem hasonlítható ergonómiát kínál. Álljon meg és sétáljon teljes kényelemben. A V8-as magas pedálok hihetetlen manőverezhetőséget és a legkisebb fordulási sugarat biztosítják anélkül, hogy a pedálok érintenék a talajt. Tulajdonságok Akkumulátor hatótávolsága: maximum 48-56 km (518 Wh, 84 V) Végsebesség: 22 mph Kerékméret: 16 “x 2125” Motor: 1000 W névleges, 2000 W felső Emelkedő lejtő: 30 fokos lejtőre méretezve Súlyhatár: maximális tervezési terhelés 117 kg. Vegye figyelembe, hogy a sebesség, a hatótáv és a dőlésszög csökken nagyobb terhelés esetén. A 90 kg feletti versenyzők jobb teljesítményt fognak tapasztalni a V10F-en. Időjárásállóság: Az IP55-ös védelem azt jelenti, hogy nedves időben is vezethet. Behúzható beépített fogantyú Fékezésre reagáló első és hátsó lámpák LED oldalsó lámpák: Teljesen testreszabható az InMotion alkalmazáson belül, az alkalmazással vagy anélkül is kikapcsolható. Az intelligens biztonsági dőlés és a hangos figyelmeztetések megakadályozzák, hogy a V8F-et a rendelkezésre álló teljesítmény alapján a mechanikai korlátokon túl mozgassa. Bluetooth: Az InMotionhoz való adatkapcsolathoz használható Hang: Beépített hangszóró (testreszabható az alkalmazásban) és biztonsági figyelmeztetések Vezetési mód: Válasszon a Klasszikus vagy a Komfort üzemmódok közül a pedálérzékenységi beállításokkal, hogy pontosan testreszabhassa, hogyan érezheti magát a V8F-el Beépített lábvédők Pedálok: Nagyobb, 24 cm-es magnéziumötvözet pedálok gumibetéttel és markolatszalaggal InMotion alkalmazás Használja ki a V8F teljes potenciálját egy teljes funkcionalitású és könnyen használható alkalmazással. Ellenőrizze aktuális statisztikáit és hatékonyságát, állítsa be a lámpákat, kalibrálja és frissítse a firmware-t, futtasson diagnosztikát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elektromos egykerekűje 100%-on működik. IOS és Android kompatibilitás

Inmotion V8F elektromos egykerekű
Inmotion V8F elektromos egykerekű

386.900 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás