Gears of War 2 Xbox 360

7.067 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 6.930 Ft. (Gears of War 2 Xbox 360)

Platform

Régió

Műfaj

,

Aktiválás

Utolsó frissítés: 2024-06-16 17:48 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

Azonnali letöltés a CDKeys.com segítségével

Ez a termék a Gears of War 2 Xbox 360 játékot tartalmazza.

A 3 legfontosabb ok, amiért érdemes játszani a Gears of War 2 Xbox 360-on

  1. A legzsigeribb online lövöldözős játék még jobb lesz az új partirendszerrel, több együttműködési móddal és a TrueSkill partnerkereséssel.
  2. Használd az ellenséget pajzsként, harcolj láncfűrészes párbajokkal, és fedezz fel új szörnyeket, fegyvereket és járműveket a veszteség és megtorlás érzelmi kampányában.
  3. Az innovatív kezelőszervek és a páratlan intenzitás a Gears of Wart az egyik legkelendőbb Xbox 360 játékká tették. Az Unreal Engine 3 áttörő fejlesztései ismét emelik a lécet.

A Gears of War 2 Xbox 360-ról

  • A bestseller harmadik személyű lövöldözős játék visszatért: nagyobb, jobb és durvább, mint valaha. De nem lehet csak úgy végigfutni rajta, ez a játék sokkal több taktikát igényel, mint a szokásos agyatlan lövöldözős játék.
  • Közeledik a tél. Tombol a háború. Egész városok süllyednek el, elnyelte az alulról jövő új fenyegetés. Hamarosan az emberiségnek nem marad mit megvédenie. Csak egy lehetőség marad: egy teljes támadás a Sáska Horda ellen.

Rendszerkövetelmények:

  • Xbox Live fiók
  • Internetkapcsolat az online tevékenységekhez

Árváltozások

Gears of War 2 Xbox 360
Gears of War 2 Xbox 360

7.067 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás