Fisher-Price – Helló képzelet játékcsomag

6.679 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 4.444 Ft. (Fisher-Price - Helló képzelet játékcsomag)

Utolsó frissítés: 2023-10-02 22:16 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Mit érdemes tudnod róla: Fisher-Price – Helló képzelet játékcsomag?A Fisher-Price Helló képzelet játékcsomag egy sorozat része, amelyeket szakemberek által kidolgozott játékot és egy hozzá tartozó füzetet tartalmaz, aminek a segítségével a szülők igazán megmozgathatják a legkisebbek fantáziáját. A szettben egy színes fényekkel és hangokkal ellátott játéktelefont, egy csörgő-rágóka smoothie poharat és egy 4 formát tartalmazó finomságok-kirakót találunk. A 12 hónapos kortól ajánlott gyűjtemény segít, hogy igazán vidáman járulhassunk hozzá a kicsi fantáziájának és gondolkodásának fejlődéséhez. A telefon használata, a rágóka megfogása és a kirakó formáinak pakolása mind-mind fejleszti a kéz apró izmait és a mozgáskoordinációt. A játékok megoldása fejleszti a problémamegoldó készséget és serkenti a logikus gondolkodást. Végül de nem utolsó sorban a telefonnal eljátszható szituációk hozzájárulnak a kicsi fantáziájának fejlesztéséhez. 12 hónapos kortól ajánljuk

Árváltozások

Fisher-Price – Helló képzelet játékcsomag
Fisher-Price – Helló képzelet játékcsomag

6.679 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás