Fehér Vesebab Kivonat Kapszula

3.490 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-10-16 05:07 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Mi az a Fehér vesebab kivonat? A White Kidney Bean Extract terméket fehér vesebab kivonatból készítjük, amely Phaseolus vulgarisból származik. Phaseolamin tartalommal, ami az alfa-Amiláz enzim inhibitora. Mik a Fehér vesebab kivonat előnyei? A könnyen fogyasztható fehér vesebab kivonat kapszula egy kényelmes kiegészítő, amit egy egészséges és kiegyensúlyozott étrend részeként fogyaszthat. Kinek megfelelő a fehér vesebab kivonat​? Ideális bárki számára, bármi is legyen a fitnesz célja. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Árváltozások

Fehér Vesebab Kivonat Kapszula
Fehér Vesebab Kivonat Kapszula

3.490 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás