DZSEKI BROOKS BROTHERS OUT ML HOODED FILLED PARKA CHARCOAL

251.990 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2022-12-03 13:55 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Exkluzív férfi téli kabát a POLAR sorozatból. Egyenes fazonban, térd felettig érő hosszban és praktikus kapucnival. A kétutas cipzár patenttal kapcsolható rejtett gomboláspánttal rendelkezik. A speciális műszaki anyag a tekintélyes olasz REDA szövőgyárban készült, amely biztosítja a maximális hideg és fagy elleni védelmet – vízhatlan és szabadalmaztatott műszaki Thermore® béléssel rendelkezik, amely biztosítja a legnagyobb kényelmet viselete során -30 fokig. Két külső rejtett cipzáras mellzsebbel és két zsebfedős foltzsebbel rendelkezik, cipzárral a hónaljban az ön számára kellemes hőmérséklet szabályozása érdekében, márka logóval az ujján. Az egyenes ujjak belül kötött mandzsettákban végződnek, nyílással a hüvelykujj számára. A béléses belsővel rendelkező kabát behúzható a derékon, három belső zsebbel és két hátsó hasítékkal rendelkezik. Luxus darab, amely az egyedi tulajdonságainak köszönhetően a legjobb társa lesz és egy tél sem fogja meglepni.

DZSEKI BROOKS BROTHERS OUT ML HOODED FILLED PARKA CHARCOAL
DZSEKI BROOKS BROTHERS OUT ML HOODED FILLED PARKA CHARCOAL

251.990 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás