Cosori Steel Forrólevegős Sütő és Aszalógép CP258-AF-DEU

89.990 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2024-07-15 00:19 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

Cosori Steel Forrólevegős fritőz

A Cosori Steel forrólevegős fritőz egy újdonság a Cosori portfólióban, innovatív technológiával, modern designnal és nagy kapacitással.
A Cosori-nál megszokott minőség mellett a Cosori Steel fő erényei, hogy egyrészt a készülék külső borítása rozsdamentes acélból készült, emellett a forrólevegős sütésen kívül aszalásra is használható! Mindössze egyetlen gombnyomás kell olyan funkciók vezérléséhez, mint az “Előmelegítés”, vagy az “Aszalás”. A Cosori Steel forrólevegős sütő akár 205 °C-os hőmérsékleti kapacitással és 11 fütési funkcióval rendelkezik (9 előre beállított ételprogram, előmelegítés és aszalás).

2 év garancia

A Forrólevegős sütő műszaki adatai

Aszaló funció
A Cosori Steel aszaló funkciója időzíthető 30 perctől 12 óráig, illetve az aszalási hőmérséklet szabályozható 40°C-tól 90°C-ig. Az aszalási program a “DEHY” gomb lenyomásával hívható elő, mely az angol Dehydrate szó rövidítése. A készülékben aszalással többek között készíthetünk aszalt gyümölcsöket és zöldségeket, beef jerky-t, vagy akár a saját kerti gombánkat is.

Rozsdamentes acél borítás

A készülék magas minőségű anyagokból készült a tartósság jegyében. A készülék külsején látható edzett rozsdamentes borítás elegáns külsőt kölcsönöz a Cosori Steel-nek, mely kiválóan mutat a konyhapulton és mérettakarékos kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal.
11 előre beállított funkció
A Cosori Steel forrólevegős sütő és aszalógép 11 beállítható programmal rendelkezik, amelyekkel egyetlen gombnyomás beállítani az elkészíteni kívánt étel sütési idejét és hőmérsékletét. A klasszikus sült krumpli, csirke, steak, bacon, tengeri herkentyűk, rák, zöldségek, desszertek, és “mirelit” ételek mellett a Cosori Steel aszaló funkcióval (DEHY) és előmelegítő funkcióval (Pre-Heat) is rendelkezik.
Receptkönyv
A készülékhez egyedi recepteket tartalmazó receptfüzet tartozik, amelyeket saját Cosori szakácsaink készítettek. Fejlesztettünk továbbá egy VeSync nevű alkalmazást is, ahol 100 Cosori airfryerhez igazított recept érhető el.
Kapacitás: 5,5 L (3-5 fő)
Míg a készülék kompakt, a Cosori Steel nagy méretű, 5,5 literes sütőkosárral rendelkezik, ami akár egy 3-5 fős család igényeinek is megfelel. Nagy mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé, miközben kevés helyet foglal el a konyhapulton.
Biztonságos és könnyen tisztítható
A Cosori Steel nem tapadó anyagból készült, így néhány másodperc alatt megtisztítható mosogatóban, vagy mosogatógépbe pakolva.

A CSOMAG TARTALMA

  • Cosori Steel – Forrólevegős fritőz
  • Élelmiszer kosár
  • Nyárstartó 5 nyárssal
  • Több mint 100 recept

Miért a Cosori Pro Forrólevegős sütő?

Rozsdamentes acél borítás: A készülék magas minőségű anyagokból készült a tartósság jegyében. A készülék külsején látható edzett rozsdamentes borítás elegáns külsőt kölcsönöz a Cosori Steel-nek, mely kiválóan mutat a konyhapulton és mérettakarékos kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal.

Aszaló funkció: A Cosori Steel aszaló funkciója időzíthető 30 perctől 12 óráig, illetve az aszalási hőmérséklet szabályozható 40°C-tól 90°C-ig. Az aszalási program a “DEHY” gomb lenyomásával hívható elő, mely az angol Dehydrate szó rövidítése. A készülékben aszalással többek között készíthetünk aszalt gyümölcsöket és zöldségeket, beef jerky-t, vagy akár a saját kerti gombánkat is.

Egyedi jellemzők: A Cosori Steel forrólevegős sütő és aszalógép 11 beállítható programmal rendelkezik, amelyekkel egyetlen gombnyomás beállítani az elkészíteni kívánt étel sütési idejét és hőmérsékletét. A klasszikus sült krumpli, csirke, steak, bacon, tengeri herkentyűk, rák, zöldségek, desszertek, és “mirelit” ételek mellett a Cosori Steel aszaló funkcióval (DEHY) és előmelegítő funkcióval (Pre-Heat) is rendelkezik.

Alacsonyabb hangerő: Ez a modell a frissített funkciók mellett csökkentett hangerővel is rendelkezik, a Cosori Steel hangszintje alacsonyabb más, a piacon található forrólevegős sütőknél.

100 recept: A készülék mellé receptkönyv jár 100 egyedi recepttel magyar nyelven, amelyeket saját szakácsaink készítettek. Egyszerű és ízletes receptek reggelire, ebédre és vacsorára.

Gyors elkészítés: Minden Cosori modellünk Quick Heat technológiával programozott, amely biztosítja az étel ropogós állagát. A ventilátorok forró levegőt bocsátanak ki 360 fokban mozogva az étel körül, másfélszer gyorsabban sülést eredményezve, mint egy hagyományos sütőben.

Könnyen tisztítható: A kivehető élelmiszerkosarak tapadásmentes anyaggal rendelkeznek, segítve az edények szellőzését. A Cosori forrólevegős fritőz kosarai néhány másodperc alatt tisztíthatók. Mosogatógépben is moshatók, akár más konyhai eszközökkel együtt is.

Árváltozások

Cosori Steel Forrólevegős Sütő és Aszalógép CP258-AF-DEU
Cosori Steel Forrólevegős Sütő és Aszalógép CP258-AF-DEU

89.990 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás