Cosori Pro Forrólevegős Sütő CAF-L501-KEU

66.990 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-10-16 03:58 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

A Cosori Pro forrólevegős fritőz vadonatúj modell, innovatív technológiával, modern designnal és nagy kapacitással.

Rövid időn belül Európa egyik legnépszerűbb modelljévé vált, rendelkezve az összes Ön által keresett funkcióval, és még sok mással! Mindössze egyetlen gombnyomás kell olyan funkciók vezérléséhez, mint az “Előmelegítés”, “Melegen tartás” vagy a 9 előre beállított ételprogram. A Cosori Pro forrólevegős sütő akár 230 °C-os továbbfejlesztett hőmérsékleti kapacitással rendelkezik, egyedülálló Air Crisp technológiájának köszönhetően 20%-kal gyorsabb előmelegítést tesz lehetővé.

9 előre beállítható programmal
A Cosori Pro forrólevegős sütő 9 beállítható programmal rendelkezik, amelyekkel egyetlen gombnyomás beállítani az elkészíteni kívánt étel sütési idejét és hőmérsékletét. Ön a szabadon választhat a marhahús, csirke, sült krumpli, fagyasztott élelmiszerek, zöldségek, szalonna és tenger gyümölcsei programok közül.

Egészségesebb alternatíva (90%-kal kevesebb zsír)

A Cosori Pro Airfryerben készült ételek bátran fogyaszthatók. Akár 90%-kal kevesebb zsírral készíthetők az ételek, hozzájárulva az egészségesebb táplálkozáshoz. Miközben az étel ugyanolyan kellemes ízt és ropogós állagot kap.
Kapacitás: 4,7 L (2-4 fő)
A kompakt és rendkívül helytakarékos forrólevegős fritőz sütő 4,7 literes űrtartalma kiválóan megfelel egy 2-4 fős család igényeinek. Nagy mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé, miközben kevés helyet foglal el a konyhapulton.
Receptkönyv
A készülékhez egyedi recepteket tartalmazó receptfüzet tartozik, amelyeket saját Cosori szakácsaink készítettek. Fejlesztettünk továbbá egy VeSync nevű alkalmazást is, ahol 100 Cosori airfryerhez igazított recept érhető el.
Magasabb minőség rövidebb idő alatt
Az új Air Crisp technológia gondoskodik arról, hogy az étel egyenletesen süljön át, és ropogós állagú legyen. A Cosori Pro forrólevegős fritőz előmelegítő funkciója 20%-kal gyorsabb a többi légsütő modellnél, másfélszer gyorsabban készítve el az ételt, mint egy hagyományos sütő!
Biztonságos és könnyen tisztítható
A Cosori Pro nem tapadó anyagból készült, így néhány másodperc alatt megtisztítható mosogatóban, vagy mosogatógépbe pakolva.

Miért a Cosori Pro Forrólevegős sütő?

Új design: A Cosori Pro teljesen új és egyedi designt kapott, egyúttal áttekinthető és könnyen használható érintőpanellel rendelkezik. A használhatóság céljából ezt a modellt úgy tervezték, hogy a képernyő a készülék tetején legyen. Áttekintést adva az előkészítés teljes menetéről, és lehetővé téve a különböző funkciók használatát anélkül, hogy Önnek le kellene hajolnia.

Egyedi jellemzők: Ez a modell 9 beépített sütési programmal rendelkezik, elsőrendű felhasználói élményt nyújtva. A vadonatúj Air Crisp technológia és a Cosori Pro piacvezető, 230 °C -os hőmérsékleti kapacitása biztosítja, hogy az étel rövid időn belül aranybarnává és ropogóssá váljon, miközben az elkészítéshez szükséges idő látványosan lerövidülhet.

90%-kal kevesebb zsír: a Cosori Pro lehetőséget biztosít bármilyen étel nyugodt lelkiismerettel történő fogyasztásához. Mostantól akár 90%-kal kevesebb zsírral is készíthet olyan ételeket, mint például a sült krumpli, csirkeszárny vagy a tavaszi tekercs. Az étel ugyanolyan kellemes ízt és állagot fog kapni kap kevés olajjal vagy olaj nélkül is. Ezáltal a Cosori forrólevegős fritőz egészségesebb életmódhoz segítheti Önt.

Alacsonyabb hangerő: Ez a modell a frissített funkciók mellett csökkentett hangerővel is rendelkezik. A hangszintje mindössze 55 dB. Garantálni tudjuk, hogy a Cosori Pro hangszintje a legalacsonyabb bármely más hasonló kapacitású modellel összevetve.

30 féle recept: A készülék mellé receptkönyv jár 30 egyedi recepttel, amelyeket saját szakácsaink készítettek. Egyszerű és ízletes receptek reggelire, ebédre és vacsorára. Letöltheti továbbá a VeSync alkalmazást is, így 100 egyedi Cosori recepthez férhet hozzá.

Gyors elkészítés: Minden Cosori modellünk Quick Heat technológiával programozott, amely biztosítja az étel ropogós állagát. A ventilátorok forró levegőt bocsátanak ki 360 fokban mozogva az étel körül, másfélszer gyorsabban sülést eredményezve, mint egy hagyományos sütőben.

Könnyen tisztítható: A kivehető élelmiszerkosarak tapadásmentes anyaggal rendelkeznek, segítve az edények szellőzését. A Cosori Original forrólevegős fritőz kosarai néhány másodperc alatt tisztíthatók. Mosogatógépben is moshatók, akár más konyhai eszközökkel együtt is.

 

Árváltozások

Cosori Pro Forrólevegős Sütő CAF-L501-KEU
Cosori Pro Forrólevegős Sütő CAF-L501-KEU

66.990 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás