Cosori Premium Smart Forrólevegős Sütő CS158-AF-RXB

83.990 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2024-07-14 22:48 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

A Cosori Premium Smart forrólevegős fritőz teljesen egyedi, egyetlen más modellel sem összehasonlítható. A 2020 végi bemutatása után gyorsan a vásárlók kedvencévé vált, több szakmai díjat is bezsebelve.

Díjnyertes
A Cosori Premium Smart a maga zsenialitásával elnyerte a világ legjobb forrólevegős fütőjének járó Red Dot Design Award díjat, miközben számos iparági teszten bizonyult a legjobbnak.

Kompatibilis az alkalmazással
Az alkalmazás lehetővé teszi az összes funkció okostelefonon keresztül történő vezérlését. Létrehozhat saját recepteket és elmentheti őket akár egyedi beállításokkal is az alkalmazásban! A Cosori Premium Smart hanggal is vezérelhető a Google Home segítségével.

11 előre beállítható program
A Cosori Premium Forrólevegős sütő11 előre beállítható programmal teszi még inkább élvezetessé a sütés-főzést! Hihetetlenül felhasználóbarát, az érintőképernyőt használva egyetlen érintéssel indíthatók a programok.
Kapacitás: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 fő)
Ha 2-5 fős család számára szeretne finomságokat készíteni, akkor a Cosori Premium Smart tökéletes választás. Az élelmiszerkosarak kialakítása, 2,2 kg kapacitást enged.
Magasabb minőség rövidebb idő alatt
Mostantól kevesebb időt kell a konyhában töltenie, és több ideje marad az ízletes és egészséges ételeket a családjával együtt fogyasztani. A Cosori Premium Smart airfryer egy hagyományos sütőhöz képest 1,5-szer gyorsabban készíti el az ételeket, ropogósan ízletes eredményeket biztosítva!
Könnyen tisztítható
A főzés utáni mosogatás sok kellemetlenséggel járhat. Viszont s Premium Smart tapadásmentes élelmiszerkosarakkal készült, így a zsír és az ételmaradék nem ragad a kosarakba. Könnyedén kiöblíthetők a mosogatóban, vagy betehetők a mosogatógépbe.

A CSOMAG TARTALMA

  • Cosori Smart – Forrólevegős fritőz
  • Élelmiszer kosár
  • Nyárstartó 5 nyárssal
  • Több mint 100 recept

Cosori Premium Smart Forrólevegős sütő:

Díjnyertes: Minden általunk felsorolt előnynél hatásosabban támasztja alá a készülék fantasztikus minőségét, hogy a Cosori Premium Smart forrólevegős fritőz sütő elnyerte a világ legszebb forrólevegős sütőjének járó Red Dot Desing Award díjat.

Könnyen használható: A sütős-főzés örömet kell, hogy jelentsen, méghozzá gyorsan és egyszerűen végezve. A Cosori Premium Smart forrólevegős fritőz felhasználóbarát, átlátszó érintőképernyőn vagy az alkalmazáson keresztül teszi lehetővé az összes funkció használatát, minden korosztálynak tökéletes választást jelentve a kényelmes konyhai alkotáshoz.

90%-kal kevesebb zsír: A Cosori Premium Smart jót tesz az egészségnek, mivel a legtöbb étel egészségesebb alternatívájának elkészítését teszi lehetővé. Akár 90%-kal kevesebb olaj felhasználásával is készíthetők olyan ételek, mint például a sült krumpli és a csirkeszárny. Az étel pedig továbbra is megőrzi ropogós állagát és finom ízét.

VeSync alkalmazás: A Cosori Smart és a Cosori Premium közötti legfőbb különbség a VeSync alkalmazás, amellyel a Cosori Smart forrólevegős sütő bármely okostelefonhoz könnyedén csatlakoztatható. A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe, és a háztartás minden tagja használhatja a saját készülékén keresztül. Az app segítségével nemcsak minden funkció vezérelhető, de mindez rendkívül felhasználóbarát módon működhet.

Receptek az alkalmazáson belül: Kezdésként több mint 100 eredeti, előre programozott recept érhető el a VeSync alkalmazáson belül. Ezeket Cosori szakácsaink készítik, akik hetente új recepteket tesznek elérhetővé. A receptek könnyen testre szabhatók és elmenthetők az alkalmazáson belül. Az Önnek tetsző recepteket megjelölheti kedvencként, így később bármikor megtalálhatja őket.

További lehetőségek: Minden funkció és előre programozható beállítás könnyen vezérelhető az alkalmazáson keresztül. Telefonján pedig értesítést kap, amikor a különböző programok befejeződtek, illetve ha meg kell fordítania az ételt. A Cosori Smart forrólevegős fritőz hanggal is vezérelhető a Google Assistant segítségével. Ez az első olyan modell a világon, amely applikációval és hanggal is vezérelhető.

Árváltozások

Cosori Premium Smart Forrólevegős Sütő CS158-AF-RXB
Cosori Premium Smart Forrólevegős Sütő CS158-AF-RXB

83.990 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás