Cosori Premium és Smart Sütőkosár (Fekete) C158-FB

14.990 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-03-22 19:17 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Van Cosori Premium Forrólevegős Sütőm. Mikor több adagot kell készíteni egymás után, mindig gondot jelentet, hogy kapkodni kellett a forró kosárral, hogy minél előbb visszakerüljön a sütőbe, hogy az ne hűljön nagyon le. Mióta megvettem a plusz kosarat, azóta nagyon kényelmesen el tudom rendezni a következő adagot a kosárba, meg tudom spriccelni egy kis olajjal és úgy tudom kicserélni a másik kosárral, hogy nem hűl le a készülék közben. A kész ételt nyugodtam tudom kivenni a kosárból, nem kell kapkodni. Az össz sütési idő is jelentősen lecsökkent. Megéri beszerezni egy másik kosarat.

Cosori Premium és Smart Sütőkosár (Fekete) C158-FB
Cosori Premium és Smart Sütőkosár (Fekete) C158-FB

14.990 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás