Cosori Lite Forrólevegős Sütő (Zöld) CAF-LI401S-GEUR

54.990 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-10-16 03:56 Közlemény
Kategória: ,
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is
Több mint 100 ezer elégedett Amazon vásárló nem tévedhet. A Cosori airfryer modellek kétségtelenül óriási kedvencnek számítanak a nyugati háztartások körében. Kiváltképp igaz ez a gyártó legújabb üdvöskéjére, a Cosori Lite forrólevegős sütőre.

Az egyszerűen kezelhető, helytakarékos Cosori Lite ideális választást jelenthet egyedülállóknak, pároknak és időseknek. 97%-kal kevesebb olaj felhasználása mellett is ropogósan finom ételeket készítve.

2 év garancia
Szállítási idő: 1-2 munkanap

Amiért a Cosori Lite Forrólevegős Sütő
hamar a konyha kedvencévé válhat

Ropogós finomságok egészségesebben
Kedvenc ételei 97%-kal kevesebb olajjal készülhetnek, az Even Heating Technology által pedig még finomabbak is lesznek.


Hihetetlenül egyszerű használat 

7 egyérintéses étel-előbeállítás gondoskodik róla, hogy tényleg csak egy gombnyomás legyen az otthoni ínyencségek készítése.

Gyorsabb, mint más forrólevegős sütők
A speciális ThermoIQ technológiának köszönhetően, ami hatékonyabban keringeti a levegőt, elősegítve a gyorsaságot.
Kompakt, gazdaságos, helytakarékos 
3,8 literes sütőkosárral, designos kialakítással. Tetszés szerint akár kétféle különböző színben, illeszkedve a konyha stílusához.
Könnyen tisztítható 
A sütőkosár akár mosogatógépben is mosható. Ráadásul a használat 100%-ban biztonságos, ráadásul energiahatékony is.
Kifogyhatatlan receptgyűjtemény 
A VeSync alkalmazással több mint 150 eredeti COSORI szakács receptjéhez férhet hozzá angol nyelven, így sosem fogyhat ki az inspirációból.

A CSOMAG TARTALMA

Cosori Lite forrólevegős fritőz 
Élelmiszer kosár
Nyárstartó 5 nyárssal
Több mint 100 recept

Miért a Cosori Lite Forrólevegős Sütő?

Egyszerű használat kifogástalan ízélménnyel: A készülékben funkcionáló Even Heating Technology automatikusan érzékeli és optimalizálja a hőfokot a sütés során. Ezáltal egyenletesebben sütés érhető el, fenomenálisan ropogós eredményt biztosítva.

Bűntudatmentes ínyencségek: Gondolt már arra, hogy kedvenc ételeit akár 97%-kal kevesebb olajjal is készíthetné? Ráadásul az eredmény még ízletesebb is lehet a megszokottnál? A Cosori Lite egészen újfajta gasztro-élményt csempészhet otthonába.

Párok, egyedülállók kedvenc airfryer készüléke: Kompakt kialakítással, helytakarékos használattal, rendkívüli gyorsasággal működve. Mostantól egy fárasztó munkanap után, vagy vendégeket várva is pikk-pakk készíthet mennyei finomságokat.

7 előre beállított program: Sós ételek, édességek, húsok, zöldségek vagy köretek elkészítéséhez egyaránt. Csupán egyetlen gombnyomás és néhány másodperc az egész. Ennél kényelmes otthoni sütést nehéz elképzelni.

Kényelmesebb tisztítás, mint gondolná: Csupán annyit kell tennie, hogy a Cosori Lite sütőkosarát a mosogatógépbe helyezi. Így nem kell, hogy a mosogatás fáradalmai rondítsanak a hamisítatlan kulináris élményekbe.

Értesítők okostelefonra:Az automatikus rázási emlékeztető tudatja Önnel, hogy mikor kell a sütés felénél megrázni vagy megfordítani az ételt. Sőt, az okostelefonos értesítések folyamatosan tájékoztatást adnak az ételek előrehaladásáról.

<!–

Használati útmutató

–>

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Hogyan működik a forrólevegős fritőz?
A forrólevegős sütő alapvetően egy kis konvekciós sütő, amely forró levegő segítségével készíti el magát az ételt. A forró levegő egy erőteljes ventilátor által kering az étel körül, rövid idő alatt elősegítve az egészségesen és ropogós állagú ételek elkészülését. Az olajsütőkhöz hasonlóan a forrólevegős fritőz is kivehető élelmiszerkosárral rendelkezik. Lényeges különbség viszont, hogy míg olajsütőben az étel forró olajban sül meg, addig az airfryer a gyors levegőkeringés hatásmechanizmusával dolgozik.
2. Milyen ételeket készíthetők forrólevegős fritőzben?
Gyakorlatilag bármi! Általánosságban elmondható, hogy minden serpenyőben vagy sütőben elkészíthető étel vagy recept szóba jöhet, vagyis a lehetőségek száma végtelen! Akár sült krumpli, sült sertésszelet, sült lazac, hagymakarikák, krumplis csónak, sütemény, kenyér vagy sült csirke elkészítése a cél, hihetetlenül sokoldalú konyhai készülékként az forrólevegős sütő tökéletesen alkalmas a feladatra.
3. Mi a különbség egy forrólevegős sütő és egy olajsütő között?
A legfőbb különbség abban rejlik, hogy egy forrólevegős fritőz kizárólag a forró levegő hasznosításával segít bármilyen étel elkészítésében. Ezzel szemben egy olajsütő forró olajjal dolgozik. Kisebb mennyiségű olaj akár az forrólevegős sütőben is használható, de célravezetőbb az ételt előzetesen kezelni egy kevés olajjal.
4. Milyen hibákat érdemes kerülni a forrólevegős fritőz használatakor?
Gyakori hibák, amelyeket jobb elkerülni már az első alkalmakkor:
  • Az előmelegítés funkció kihagyása. Bár ez egy kiegészítés, nagyban segíti a gép használat előtti felmelegítését.
  • A kosarak túlterhelése, ami megakadályozza, hogy az étel egyenletesen készüljön el, mivel a levegő nem tud egyenlő arányban keringeni az étel körül.
  • Ne mossa ki a kosarakat minden sütés után.
5. Készíthető-e folyékony tészta a forrólevegős fritőzben?
Igen, erre van lehetőség, ugyanakkor néhány dologra célszerű odafigyelni. A folyékony tészta nem feltétlenül úgy készül el, ahogy az a sütőben megszokott, mivel az étel nem sül át azonnal. Célszerű az ételt liszttel beborítani, növelve ezáltal a kívánt eredmény elérésének valószínűségét.
6. Lehet- sütni a forrólevegős sütőben?
A válasz igen! Minden sütőben elkészíthető pékáru süthető forrólevegős sütőben. Fontos észben tartani, hogy a forrólevegős fritőz rövidebb idő alatt végezhet a sütéssel, ezért ne a sütőben megszokott időtartamot vegye alapul. Airfryert használva alacsonyabb hőmérséklettel és rövidebb idővel érdemes kalkulálni. A receptek átalakításával kapcsolatos további információkért olvassa el a Cosori forrólevegős fritőzhöz mellékelt receptfüzetben található utasításokat.
7. Használható-e forrólevegős sütőben papír és fólia?
Igen. Sütőpapírt és fóliát egyaránt használhatunk a forrólevegős fritőzben történő sütéshez. Mindenképp ajánlott a sütőpapírt úgy felvágni, hogy precízen illeszkedjen az élelmiszerkosárhoz. Ha ugyanis túlságosan megtapad, akár elérheti a fűtőelemet, kellemetlen égett szagot előidézve.
8. Tartalmaz a COSORI forrólevegős sütő PFOA bevonatot?
NEM! A COSORI kosarai a PTFE-nek köszönhetik tapadásmentességüket. Ez egy olyan semleges anyag, amely nem lép kémiai reakcióba sem az étellel, sem a vízzel, sem pedig a háztartási tisztítószerekkel. Az európai és USA-beli közegészségügyi hatóságok (ANSES, EFSA, FDA) igazolták, hogy a kosarak PTFE tapadásmentes bevonatai nem ártalmasak az egészségre. A lényeg az, hogy a COSORI tapadásmentes kosarai PTFE-ből készülnek, és nem tartalmaznak PFOA-t.
9. Hogyan növeljem a kosarak élettartamát?

A tapadásmentes bevonat sérülésének elkerülése érdekében NE használjon a kosarak tisztításához fémszálas vagy durva anyagból készült szivacsot, erős tisztítószereket, durva szálú kefét, mert mindegyik könnyen felsértheti a kosár belsejét és teljesen felesleges a hatékony tisztításhoz! Valamint az ételek kiszedéséhez és kavarásához NE fém kanalat és konyhai eszközöket használjunk, hanem lehetőleg lekerekített végű fa vagy műanyagból készülteket!

Ha pedig megrázzuk az ételt a kosárral együtt, akkor figyeljünk arra, hogy ne csak a fogantyúját tartva rázzuk, hanem támasszuk is alá a kosarat. Így elkerülhetjük, hogy a fogantyú meglazuljon/letörjön.

 

Árváltozások

Cosori Lite Forrólevegős Sütő (Zöld) CAF-LI401S-GEUR
Cosori Lite Forrólevegős Sütő (Zöld) CAF-LI401S-GEUR

54.990 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás