Cave Club meglepetés őslény kristályban – Strand kaland

5.099 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 4.999 Ft. (Cave Club meglepetés őslény kristályban - Strand kaland)

Utolsó frissítés: 2024-05-21 11:49 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

Az állatok és meglepetések minden kis nyugtalan rajongóját boldoggá teheted a Cave Club Dino Crystal kollekció dinoszaurusz kölykeivel. A Wave 3 csomag négy dinoszaurusz kölyköt tartalmaz a Sparkle sorozatból. A Cave Club Dino Crystals tartalma az utolsó pillanatig meglepetés. Minden kristály tartalmaz egy zacskót, benne egy dinoszaurusszal, amelynek kilétét a gyerekek az utolsó pillanatig nem ismerik. A dinoszaurusz kölykök neon kivitelben készültek, csillogó hajdísszel és 2 kiegészítővel. A gyűjtemény dinoszauruszokat, lajhárokat és egyéb állatokat tartalmaz. Szerezd meg a gyerekeknek az első dinoszauruszkölyköket a gyűjteményhez, vagy bővítsd már meglévő sorozatukat.A játék 4 kortól ajánlott.

Árváltozások

Cave Club meglepetés őslény kristályban – Strand kaland
Cave Club meglepetés őslény kristályban – Strand kaland

5.099 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás