9.900 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-01-29 21:39 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:A BOYA BY-MM1 egy kardioid mikrofon, amelyet kifejezetten a videók hangminőségének javítására fejlesztettek ki beépített mikrofonok alapján. A TRS kábellel és a TRRS kimeneti kábellel okostelefonokon, kamerákon, videokamerákon, hangrögzítőkön, számítógépeken és más hang- és videofelvevő eszközökön használható. A BOYA BY-MM1 kompakt méreteken és könnyű alumínium konstrukción alapul, ennek köszönhetően felvétel közben nem okoz nagy terhelést. Plug and play tervezés, nem kell aggódni az akkumulátor állapotával kapcsolatban. A mellékelt ütéscsillapító tartó hatékonyan csökkenti a kábel és a kezelés közbeni nem kívánt rezgéseket és zajt.

BOYA BY-MM1 Plus
BOYA BY-MM1 Plus

9.900 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás