Baseus CCGP120201 GaN5 Pro hálózati töltő 2xUSB-C + USB 65W #fekete

16.900 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-03-22 20:47 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Baseus GaN5 Pro hálózati töltő 2xUSB-C + USB 65W #fekete
Olyan töltőre van szüksége, amellyel egyszerre több készüléket is tölthet, és bárhová magával viheti – akár repülőre is? A Baseus GaN5 Pro hálózati töltő biztosan megfelel az elvárásainak. A készüléket 2 USB-C porttal és egy USB porttal látták el, így kényelmesen töltheti telefonját, tabletjét, laptopját vagy akár játékkonzolját. A Baseus hálózati töltővel elfelejtheti a hosszú várakozást, amíg készülékei használatra készek lesznek.
Gyors töltés
A továbbfejlesztett GaN5 technológia akár 16,67%-kal növeli eszközeinek töltési sebességét! A Baseus termék támogatja a PD3.0, QC3.0, SCP, AFC és PPS gyorstöltési protokollokat. A Baseus GaN5 Pro hálózati töltővel 30 perc alatt 14-50%-ra tölti fel Apple készüléke akkumulátorát. Ugyanennyi idő elegendő ahhoz, hogy az AppleBook Air akkumulátorának töltöttségi szintje elérje a 39%-ot. A töltő támogatja a Samsung gyorstöltési technológiáját is (45 watt). Egyszerre akár 3 készüléket is tölthet, a BPS II technológia pedig a feltöltött eszközök közötti intelligens energiaelosztásért és azok biztonságáért felel.
Használat biztonsága
Nem kell aggódnia készülékei biztonsága miatt, mert a Baseus töltő többszintű védelmet nyújt – többek között túlfeszültség, túláram, túltöltés, interferencia, csökkentett feszültség és rövidzárlat ellen. A BCT hőmérséklet-érzékelő 13%-kal növeli a hűtési hatékonyságot és hatékonyan véd a túlmelegedés ellen, 10°C-os hőmérsékletcsökkenést biztosítva. A Baseus termék megbízható minőségét számos tanúsítvány bizonyítja.
Átgondolt tervezés
A Baseus márkájú töltő puha és bőrbarát anyagokból készült, így kellemes tapintású. A CCGP120201 modell mérete 55,7%-kal csökkent. A készülék súlya viszont 41,7%-kal könnyebb. Ennek eredményeként a Baseus töltő hossza mindössze 61 mm – ez új rekord a termék méretét és súlyát illetően. Az ilyen változtatásokat a továbbfejlesztett GaN5 technológia tette lehetővé. A töltő stabilan a helyén marad, ha áramforráshoz csatlakozik. A készülék működéséről egy kék jelzőfény tájékoztat. Ezenkívül a készlet része egy USB-C/USB-C kábel (100 W). Mint látható – mindenre ügyeltek!
Egy álom útitárs
Mostantól bárhol töltheti készülékeit! A Baseus hálózati töltő kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen szállítható. Akár repülőre is viheti, hiszen 100-240 voltos váltakozó árama megfelel a nemzetközi légitársasági szabványoknak. A CCGP120201 tökéletes útitárs kedvenc eszközeidhez!
Széleskörű kompatibilitás
A Baseus GaN5 Pro töltő hatalmas előnye a széleskörű kompatibilitás. A készülék segítségével Apple laptopokat tölthet (ideértve Book Pro 16″, Apple Book Pro 13″, Apple Book Air), Huawei (köztük MateBook X Pro 2022, MateBook X 2021, MateBook 14s, MateBook 13s, MateBook 16 , MateBook D sorozat), Xiaomi (többek között Mi Book Pro X 15, Mi Book Pro 15, Mi Book Pro 14, Redmi Book Pro 14 2022, Redmi Book Air 13), Lenovo (Xiaoxin Air/Pro sorozat és ThinkPad X sorozat , többek között) és a Dell (többek között XPS 17 és XPS 15), táblagépek (Pad Pro11″, Pad Pro 12. 9″, Pad mini 5, Pad Air 3), Apple, Huawei, Xiaomi, Samsung telefonok, mint valamint Switch és Switch Dock játékkonzolok. A lehetőségek ezzel még nem értek véget!
A csomag tartalma
– Baseus hálózati töltő
– USB-C/USB-C kábel
– Használati utasítás

Baseus CCGP120201 GaN5 Pro hálózati töltő 2xUSB-C + USB 65W #fekete
Baseus CCGP120201 GaN5 Pro hálózati töltő 2xUSB-C + USB 65W #fekete

16.900 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás