Barbie Dreamtopia átváltozó sellő – Barbie

11.699 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 10.999 Ft. (Barbie Dreamtopia átváltozó sellő - Barbie)

Utolsó frissítés: 2023-10-02 23:36 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Kettő az egyben baba szettA Dreamtopia Barbie mesefilm egy csodálatos utazásra invitálja a gyerekeket a mesevilág minden területén, és mint ilyen, természetesen a víz alatti királyságok sem maradhatnak ki, ahol a varázslatos sellők élnek.Ebben a csomagban egy igazán különleges Barbie baba található, hiszen épp úgy lehet vele játszani hercegnőként, ahogy egy kis ügyeskedéssel sellővé lehet varázsolni, hogy színpompás uszonyával máris a vízmélyi királyság hercegnője legyen belőle. A szettben a baba és a sellő uszony mellett még néhány kiegészítőt is megtalálsz, hogy fantáziád tovább szárnyalhasson.3 éves kortól ajánljuk.

Árváltozások

Barbie Dreamtopia átváltozó sellő – Barbie
Barbie Dreamtopia átváltozó sellő – Barbie

11.699 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás