Barbie Big City Big Dreams Brooklyn karaoke baba

8.489 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 8.438 Ft. (Barbie Big City Big Dreams Brooklyn karaoke baba)

Utolsó frissítés: 2023-10-02 23:26 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Lépj a színpadra a saját Barbie „Brooklyn” Big City, Big Dreams babáddal. Amikor a szájához emeled a mikrofonját, szól a zene, felvillan a ruhája, és ő „énekel”. Ha a karját visszahelyezed a helyére, a zene tovább szól, de Barbie baba abbahagyja az “éneklést”, amíg a mikrofont ismét fel nem emeled. A dobozban olyan kiegészítőket találsz, mint a gitár, headset, valamint egy mikrofonállvány, így minden készen áll, a világot jelentő deszkák meghódításához.3 éves kortól ajánljuk.Tudj meg még többet a Big City, Big Dreams babákról, olvasd el a blog cikkünket is!

Árváltozások

Barbie Big City Big Dreams Brooklyn karaoke baba
Barbie Big City Big Dreams Brooklyn karaoke baba

8.489 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás