Barbie Álom öltözőszoba szennyesledobóval és babával

23.999 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-05-30 02:41 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Barbie mindig is vágyott egy új helyre, ahol öltözködhet, ennek biztosít teret a Barbie Álom öltözőszoba.Ez a stílusos,  kétemeletes, rózsaszín öltözőszoba több mint  15 tárolóhellyel rendelkezik, így a ruhákon kívül a kiegészítők is kényelmesen elférnek benne. A szennyesledobó, az egész alakos tükör, a fésülködőasztal és szék mellett  több mint 35 divatcikk és kiegészítő várja, hogy Barbie magára öltse őket. A készlet   öt komplett ruha- és kiegészítőszettet tartalmaz: két hétköznapi és egy esti öltözéket, valamint ápolónő és vízimentő ruházatot is rejt a szekrény. A ruhák és kiegészítők tárolása egyszerű,  az öltözőszoba összecsukható, és  fogantyújának segítségével könnyedén szállítható. A  baba nem áll meg magától. A színek és a díszítések eltérhetnek. A csomagolás mérete: 46 x 33 x 14 cm 3 éves kortól ajánljuk.

Barbie Álom öltözőszoba szennyesledobóval és babával
Barbie Álom öltözőszoba szennyesledobóval és babával

23.999 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás