Apple Watch Nike SE GPS 40mm

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-03-27 06:36 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Egy futótárs, aki támogatni fog. A hatékony funkciókkal, amelyek segítenek kapcsolatban maradni, aktívak, egészségesek és biztonságosak, az Apple Watch SE több, mint egy óra. Az Apple SE Nike SE karórával és a beépített Nike Run Club alkalmazással megnézheti edzéseit és hallgathatja a kísérő futásokat. Motivációként hallgass zenét az óráról. És válasszon az exkluzív Nike számlapok és szíjak közül. Fogadjon hívásokat és válaszoljon SMS-ekre közvetlenül a csuklójáról. Kövesse nyomon napi tevékenységét az Apple Watchon, és kövesse trendjeit az iPhone Fitness alkalmazásában. Az olyan kedvencek mellett, mint a futás, a jóga, az úszás és a tánc, nézze meg az új tai chi és pilates gyakorlatokat. A beépített iránytű és a valós idejű magassági adatok segítségével pontosabban mozoghat. Kövesse nyomon egészségi állapotát magas és alacsony pulzusszámmal és szabálytalan szívveréssel. Az Apple Watch meg tudja állapítani, hogy keményen esett-e, majd automatikusan mentőt hívnak érte. Sürgősségi segélyhívó lehetővé teszi, hogy segítséget hívjon, amikor szüksége van rá. Vásároljon azonnal és biztonságosan a csuklójáról az Apple Pay segítségével. Szinkronizálja kedvenc zenéit, podcastjait és hangoskönyveit. A WatchOS 8 új típusú gyakorlatokat, a Mindfulness alkalmazást, egy új Portré tárcsát és az Üzenetek alkalmazás továbbfejlesztéseit mutatja be.

Apple Watch Nike SE GPS 40mm
Apple Watch Nike SE GPS 40mm
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás