Apple Watch Nike SE GPS 40mm

131.900 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2022-12-04 21:34 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Egy futótárs, aki támogatni fog. A hatékony funkciókkal, amelyek segítenek kapcsolatban maradni, aktívak, egészségesek és biztonságosak, az Apple Watch SE több, mint egy óra. Az Apple SE Nike SE karórával és a beépített Nike Run Club alkalmazással megnézheti edzéseit és hallgathatja a kísérő futásokat. Motivációként hallgass zenét az óráról. És válasszon az exkluzív Nike számlapok és szíjak közül. Fogadjon hívásokat és válaszoljon SMS-ekre közvetlenül a csuklójáról. Kövesse nyomon napi tevékenységét az Apple Watchon, és kövesse trendjeit az iPhone Fitness alkalmazásában. Az olyan kedvencek mellett, mint a futás, a jóga, az úszás és a tánc, nézze meg az új tai chi és pilates gyakorlatokat. A beépített iránytű és a valós idejű magassági adatok segítségével pontosabban mozoghat. Kövesse nyomon egészségi állapotát magas és alacsony pulzusszámmal és szabálytalan szívveréssel. Az Apple Watch meg tudja állapítani, hogy keményen esett-e, majd automatikusan mentőt hívnak érte. Sürgősségi segélyhívó lehetővé teszi, hogy segítséget hívjon, amikor szüksége van rá. Vásároljon azonnal és biztonságosan a csuklójáról az Apple Pay segítségével. Szinkronizálja kedvenc zenéit, podcastjait és hangoskönyveit. A WatchOS 8 új típusú gyakorlatokat, a Mindfulness alkalmazást, egy új Portré tárcsát és az Üzenetek alkalmazás továbbfejlesztéseit mutatja be.

Apple Watch Nike SE GPS 40mm
Apple Watch Nike SE GPS 40mm

131.900 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás