2 az 1-ben dob és szintetizátor zenélő szőnyeg, kék-lila – 90 x 69 cm

8.999 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom

A saját adatbázisunk szerint az eddigi legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban a jelenleg ár előtt (2023.09.11-től): 8.999 Ft. (2 az 1-ben dob és szintetizátor zenélő szőnyeg, kék-lila - 90 x 69 cm)

Utolsó frissítés: 2023-09-30 00:17 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
A webáruház partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.
Információ a bejegyzésben található linkekről
Értékeld Te is

Ez a zenélő szőnyeg kifejezetten olyan gyerekeknek ajánlott, akik rocksztárnak készülnek, de még nem tudják, melyik hangszert válasszák. Dob? Billentyű? Ez a játék megkönnyíti a döntést, de a tesók vagy a barátok akár zenekart is alakíthatnak, ugyanis a két hangszer egyszerre is használható. A csomagban található dobverők segítségével szólaltatható meg a 8 realisztikus hangzású dobhang, az ujjak segítségével pedig a 24 billentyű a választott hangszer hangján (zongora, hegedű, szaxofon, harmonika, trombita, hárfa, xilofon, gitár). A szőnyeg 10 darab beépített demo dalt tartalmaz a szintetizátor részen, 4 darabot a dob részen, így a szabad játékot követően el lehet kezdeni tanulni, hogy kell kötött ritmusban és adott dallamra játszani. Ráadásul a szőnyeghez külső zenelejátszó is csatlakoztatható, így a gyerek a kedvenc dalát is kísérheti.

Árváltozások

2 az 1-ben dob és szintetizátor zenélő szőnyeg, kék-lila – 90 x 69 cm
2 az 1-ben dob és szintetizátor zenélő szőnyeg, kék-lila – 90 x 69 cm

8.999 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás