1,5 kg Greenwoods száraz kutyatáp

2.190 Ft

Kedvencekhez adomHozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0
Összehasonlítom
Utolsó frissítés: 2023-10-16 03:58 Közlemény
VÁSÁRLÁS/FIZETÉS
A termék/szolgáltatás megrendelése, megvásárlása, a kereskedő oldalán történik. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!
JÁTÉKOK/SZOFTVEREK
A legtöbb esetben ezekben a kategóriákban a tartalom letölthető, nem fizikai termék!
KÖZLEMÉNY
Értékeld Te is

A Greenwoods prémium száraztáp aztán nem csupán valami kis száraz ennivaló. Ez természetesen úgy a vegetáriánus és nem vegtáiánus kreációkra is igaz. Különlegessége a maréknyi, ámde első osztályú összetevő – tulajdonképpen azzal a céllal, hogy kiváltsa kedvence lelkesedését.
Friss hús vagy zöldség? Mindig ezek állnak az összetétel középpontjában. Fölösleges töltőanyagok szóba sem jöhetnek – s ugyanígy a mesterséges ízanyagok, tartósítószerek és a gabona sem. A természetesen tápláló eledel szolgálatában, amely ízletes és pontosan tudni, mi is van benne. Ezért valamennyi Greenwoods eledeles tasakon egzakt módon feltüntetett a tartalma. Nem több, és nem kevesebb összetevő van a száraztápokban.
Az eredmény: őszinte, kiegyensúlyozott receptúra, amely alapul szolgál az aktív és boldog kutyaélethez – s olyan ízzel, amit az Ön hűséges társa is nagyon fog szeretni.

Árváltozások

1,5 kg Greenwoods száraz kutyatáp
1,5 kg Greenwoods száraz kutyatáp

2.190 Ft

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás