10990 Ft 0 Ft Megnézem

Kalandos időutazás a középkorba!

0

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Belépőjegy 2 felnőtt + egy 6 éven aluli gyermek részére, kétfogásos ebéddel, színházi előadással és lovas bemutatóval, EXTRA HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL – Élménybirtok, Bikal

Az ajánlat tartalma:

  • Egész napos belépőjegy az Élménybirtokra 2 felnőtt és 1 gyermek részére (6 év alatti a gyermek)
  • Kétfogásos ebéd, helyszín Fogadó a fehér hattyúhoz (helyszínen választható fogások: leves + főétel vagy főétel + desszert – választás a készlet erejéig)
  • Falusi és városi céhes kézműves műhelyek megtekintése
  • Középkori falu és város életének megtekintése
  • Színházi előadás és lovas bemutató (kizárólag napközbeni, a hivatalos nyitvatartási időben megtartott előadások és bemutatók esetén)

Cimkék:

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás