126041 Ft-tól

4+5 éjszaka Lisszabonban és Barcelonában február 28. és március 9. között, akár 126.500 Ft alatt!

3

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

9 éjszaka Lisszabonban és Barcelonában, személyenként akár 14.500 Ft alatt éjszakánként!

Lisszabon (Portugália fővárosa és egyben legnagyobb városa. Megyeszékhelye még Lisszabon megyének, székhelye a Lisszaboni régiónak és központja Nagy-Lisszabon szubrégiónak. A Lisszabon városban élő lakosok száma közel 500.000 fő míg a főváros vonzáskörzetének 2.865 km² területén közel 2,8 millió ember él, az ország lakosságának 27,7%-a. A város Portugália nyugati peremén, az Atlanti-óceán partján helyezkedik el, Európa szárazföldi területének legnyugatibb fővárosa. A Tejo tölcsértorkolatában a folyó jobb partján található, alapterülete 83,84 km². Legmagasabb pontja a “Serra de Monsanto” 227 méterre emelkedik a tengerszint fölé. A főváros szorosan vett határait jól meghatározzák a történelmi városrészek kontúrjai.

Rómához hasonlóan a történelmi városnegyedek a város hét dombjára épültek. Az utcahálózat ezért sok esetben túl szűk ahhoz hogy járműforgalom megközelíthesse, ezért a tömegközlekedést három siklóvasútvonal és egy felvonó, a Santa Justa felvonó biztosítja. A város nyugati felét a Monsanto Park természetvédelmi területe foglalja el, amely közel 10 km²-es területével Európa egyik legnagyobb városi zöldfelületei közé tartozik. A város klímája mediterrán, Lisszabon az egyik legmelegebb európai főváros, a tavaszi és a nyári hónapok zömmel naposak. A maximum hőmérséklet júliusban és augusztusban körülbelül 28 °C, a legalacsonyabb 18 °C körüli. A késő ősz és a tél tipikusan esős és szeles; a legmagasabb hőmérséklet télen 15 °C körül alakul. A napsütéses órák száma igen magas, átlagosan évi 2800 napos óra.

Barcelona Spanyolország második legnépesebb városa Madrid után, Katalónia fővárosa, a Földközi-tenger partján található. Európa egyik legnépszerűbb úti célja köszönhetően a számos történelmi emléknek, a modern építészet remekeinek és nem utolsósorban híres focicsapatának. Barcelonát Octavianus Augustus római uralkodó alapította Barcino római kolónia néven, gazdag történelme több mint 2000 évre nyúlik vissza. A város a XII. században lett a katalán-aragon királyság fővárosa, egyben észak-kelet Spanyolország legfontosabb ipari központja. A híres műemlékek között megtalálhatjuk Antonio Gaudi alkotásait is, amelyek közül összesen hét került fel a Világörökség listájára. Barcelonában rendezték meg az 1992-es Olimpiai Játékokat, ezenkívül számos nemzetközi sporteseménynek, konferenciának és kiállításnak adott otthont. Barcelona mediterrán éghajlatú város, kelet-délkeleti és déli határa a Földközi-tenger partja. A tél rövid, viszonylag hűvös, januárban és februárban az átlagos hőmérséklet körülbelül 10 °C, a legmagasabb hőmérséklet általában 13 °C. A nyár száraz, hosszú és meleg (de júliusban és augusztusban a napi maximum hőmérséklet ritkán haladja meg a 30 °C-ot, mivel a szél a tenger felől fúj a szárazföldre. Fagy a város területén szinte soha nem fordul elő, a hó pedig nem gyakori jelenség. A teljes éves csapadékmennyiség mintegy 600 mm. A legcsapadékosabb hónap az október, ekkor mintegy 96 mm eső esik. A legszárazabb hónap a július (27 mm) és a június (38 mm).* 

*forrás: wikipedia

A mindenkori hatályos beutazási szabályok itt és itt érhetőek el.

ODAÚT-VISSZAÚT DÁTUMA
2022.02.28-2022.03.09
ELTÖLTÖTT ÉJSZAKÁK SZÁMA
4+5 éj
SZEMÉLYEK SZÁMA

A szolgáltatás árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.

2 fő
Időpont
Tartózkodás ideje
2022.02.28-03.09 9 éjszaka
Időpont
4+5 éjszaka Lisszabonban és Barcelonában február 28. és március 9. között, akár 126.500 Ft alatt!
Repülőjegy
Már 23.186 Ft-tól
Repülőjegy
Szállás
Már 205.710 Ft-tól (75.105+130.605)

Duplo Charme Boutique Hotel

A nagyszerű helyen, Lisszabon Arroios kerületében található Duplo Charme Boutique Hotel a Rossio tértől 2,1 km-re, a Dona Maria II Nemzeti Színháztól 2,2...
elérhető

Acta Voraport

Az Acta Voraport étteremmel, szabadtéri úszómedencével és bárral, valamint magánparkolóval várja vendégeit Barcelonában, a Bogatell strandtól 650 méterre.
elérhető
Szállás
Összes költség 1 fő részére
Akár 126.041 Ft-tól
9 éjszaka szállás repülőjeggyel
Összes költség 1 fő részére
Útikönyv
Lisszabon és Barcelona útikönyv
Útikönyv
Repülőtér
A repülőterek elhelyezkedése
Lisszabon

Barcelona
Repülőtér
Autóbérlés
Rentalcars.com
Keresd meg a legjobb ajánlatot!

4+5 éjszaka Lisszabonban és Barcelonában február 28. és március 9. között, akár 126.500 Ft alatt!
Autóbérlés

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat. Ha inkább az árakat szeretnéd összehasonlítani, akkor látogasd meg az Agoda.com vagy a Trivago.hu weboldalakat!

Booking.com
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás