44,00 GBP-tól Megnézem

The London Sightseeing Pass

0

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Válassz több, mint 55 látnivaló és ajánlat közül a London Sightseeing DAY Pass segítségével.

Látogass meg annyi látnivalót, amennyit csak akarsz, ne fizess semmit a kapuknál. Könnyedén körbejárhatod Londont, miközben a Hop-on Hop-off busz tetejéről nézed a látnivalókat. Ezt ígéri a The London Sightseeing Pass, kiegészítve az alábbi információkkal.

Korlátlan városnézés

Élvezd az ingyenes belépőt több, mint 35 látnivalóra, és takaríts meg akár 20%-ot a belépők árán

Rugalmasság

Válassz 1, 2, 3, 4 vagy 5 napot, majd látogass meg annyi látnivalót, amennyit csak szeretnél

Hihetetlen megtakarítás

További kedvezményeket és különleges ajánlatokat kaphatsz a vásárláshoz, étkezéshez és egyéb tevékenységekhez

Egyszerű Scan-and-Go

A London Sightseeing Day Pass több mint 55 látnivalóhoz és különleges ajánlathoz biztosít hozzáférést. Egyszerűen válaszd ki a bérlet időtartamát, töltsd le a bérletet telefonodra, és szkenneld be a kapunál a belépéshez.

Hogyan használd fel Sightseeing Day Pass-odat?
  • Válaszd ki a bérlet időtartamát: 1, 2, 3, 4 vagy 5 nap, és vagy töltsd le mobilbérletedet vagy nyomtasd ki otthon
  •  Töltsd le a mobilbérletet a Sightseeing Pass alkalmazásból
  •  Töltsd le mobilbérletet a megerősítő e-mailből, és azonnal használd a telefonodon
  •  Ha a fizikai bérletet részesíted előnyben, egyszerűen nyomtasd ki a bérletet otthon a megerősítő e-mailből.
Hogyan aktiválhatod Sightseeing Day Pass-odat?

A bérleted a vásárlás után azonnal használatra kész, de csak abban a pillanatban aktiválódik, amikor először használod egy látványosságon vagy szolgáltatáson. A bérletet akár 24 hónappal előre is megvásárolhatod, így előre megtervezheted, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az utazásból.

Hogyan használd fel Sightseeing Day Pass-odat?

Egyszerűen mutasd be a bérletet minden látnivalónál a belépéshez. Nem kell fizetni a kapunál, a bérletben szereplő összes látnivalót az ár tartalmazza – minden látnivalót csak egyszer látogathatsz meg. A bérlet sok látnivalóhoz elsőbbségi bejutást tartalmaz, és az is előfordulhat, hogy előre le kell foglalnod néhány túrát vagy kalandot. Feltétlenül olvasd el a látnivalók beváltására vonatkozó utasításokat online vagy az alkalmazásban.

Mennyi ideig használható fel a Sightseeing Day Pass?

A vásárlástól számítva 24 hónap áll rendelkezésére a bérlet aktiválására. Ekkor a vásárlás annyi egymást követő napig érvényes, ahány napos a bérleted. A bérleted automatikusan lejár a választott időtartam végén. Például egy 3 napos bérlet, amelyet először hétfőn használnak fel, szerda éjfélkor jár le.

A további információkért látogasd meg a Sightseeingpass.com weboldalt!

Cimkék:

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás