118179 Ft-tól

Öt éjszaka Londonban február 11-16. között, akár 119.000 Ft alatt!

0

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Tölts el hat teljes napot Londonban február 11-16. között, akár 24.000 Ft alatt éjszakánként!

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban. A Temze folyó két partján terül el. A története egészen az alapító rómaiakig nyúlik vissza. A középkor emlékeit a város központjában található City of London őrzi, a mai London e köré épült ki. Londonban sokféle népcsoport, kultúra és vallás találkozik. Csak a város területén 300 nyelvet beszélnek. A 2009-es népszámláláson Nagy-London népessége 9.675.567 fő volt, ezzel a számmal a legnépesebb városa az Európai Uniónak, és a második legnépesebb városa Európának Moszkva után. A Londoni agglomeráció becslések szerint 12 és 14 millió fő közé tehető.

Londonban több világörökségi helyszín található. Ezek többek között a Tower of London, a Királyi Botanikus Kert, a Westminster-palota és a Westminsteri apátság, valamint Greenwich, ami nevezetességét a csillagvizsgálójának köszönheti, és annak, hogy itt halad át a „greenwichi délkör”, ami a zónaidő valamint a földrajzi hosszúsági körök számításának hagyományos alapja. Más híres nevezetessége a városnak a Buckingham-palota, a London Eye, a Tower Bridge, a Piccadilly Circus, a Trafalgar tér, a Szent Pál Székesegyház és a Wembley Stadion is. London otthont ad számos nevezetes múzeumnak, galériának, könyvtárnak és egyéb kulturális intézménynek, többek között a British Museumnak, a National Gallerynek és több mint negyven színháznak. A londoni metró a legrégebbi földalatti vasúthálózat a világon, és a második legnagyobb kiterjedésű a világon a Sanghaji metróhálózat után.*

*forrás: wikipedia.com

A mindenkori hatályos beutazási szabályok itt érhetőek el.

ODAÚT-VISSZAÚT DÁTUMA
2022.02.11-2022.02.16
ELTÖLTÖTT ÉJSZAKÁK SZÁMA
5 éj
SZEMÉLYEK SZÁMA

A szolgáltatás árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.

2 fő
Időpont
Tartózkodás ideje
2022.02.11-16. 5 éjszaka
Időpont
Öt éjszaka Londonban február 11-16. között, akár 119.000 Ft alatt!
Repülőjegy
Már 5.016 Ft-tól
Repülőjegy
Szállás
Már 226.325 Ft-tól

citizenM London Bankside

A London szívében található citizenM London Bankside egy stílusos és modern szálloda, mindössze 2 perces sétára a Tate Modern épületétől, a Borough Market...
elérhető
Szállás
Összes költség 1 fő részére
Akár 118.179 Ft-tól
5 éjszaka szállás repülőjeggyel
Összes költség 1 fő részére
Városnézés
London Sightseeing Pass és elsőbbségi London Eye belépő
Városnézés
Útikönyv
London útikönyv
Útikönyv
Repülőtér
A repülőtér elhelyezkedése

Repülőtéri transzfer
Repülőtér

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat.

Booking.com
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás