94383 Ft-tól

Négy éjszaka Tel Avivban március 31. és április 4. között, akár 94.500 Ft alatt!

0

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Tölts el négy éjszakát Tel Avivban, akár 24.000 Ft alatt éjszakánként!

Tel Aviv-Jaffa Izrael második legnagyobb városa; a Földközi-tenger partján fekszik. Az ország gazdasági, ipari, kereskedelmi, kulturális és művészeti központja.  Ez a központja Izrael legnagyobb agglomerációjának, a Gus Dannak (Dan blokk), melynek teljes lakossága 2006-ban 3,8 millió fő, és amely észak-déli kiterjedésében Netánját és Asdódot is magába foglalja. A szűkebb értelemben vett város lakossága 2015-ben 433.000 fő, területe 50,6 km². Mivel a nemzetközi közösség nem ismeri el Jeruzsálemet Izrael fővárosának, továbbá Tel-Aviv központi helyzete miatt számos nagykövetség itt működik.

Tel-Aviv városát eredetileg 1880-ban alapították zsidó bevándorlók a szomszédos történelmi Jaffa város olcsó alternatívájaként. Ahogy növekedett a város, végül túlnőtte az arabok lakta részt. A két várost 1950-ben egyesítették Tel Aviv-Jaffa városa néven, két évvel Izrael állam megalapítása után. Ma Tel-Aviv az ország gazdasági központja, de a hivatalos főváros Jeruzsálem. A városban található high-tech komplexum neve Szilikon Vádi, amely az amerikai Szilícium-völgy izraeli változata. Tel-Avivot sokan tekintik az ország kulturális központjának is, mivel vibráló nyugati hangulata van. Az UNESCO a világörökség részének nyilvánította Bauhaus építészete miatt.*

*forrás: Wikipedia

A mindenkori hatályos beutazási szabályok itt érhetőek el.

ODAÚT-VISSZAÚT DÁTUMA
2022.03.31. - 2022.04.04.
ELTÖLTÖTT ÉJSZAKÁK SZÁMA
4 éj
SZEMÉLYEK SZÁMA
Időpont
Tartózkodás ideje
2022.03.31. - 04.04. 4 éjszaka
Időpont
Négy éjszaka Tel Avivban március 31. és április 4. között, akár 94.500 Ft alatt!
Repülőjegy
Már 8.805 Ft-tól
Repülőjegy
Szállás
Már 171.155 Ft-tól

Dizengoff 208 Hotel Tel Aviv

A Dizengoff 208 Hotel Tel Aviv épülete Tel Avivban, a Center District Izrael régióban, a Gordon úszómedencétől 500 méterre található.
elérhető
Szállás
Összes költség 1 fő részére
Akár 94.383 Ft-tól
4 éjszaka szállás repülőjeggyel
Összes költség 1 fő részére
Városnézés
2 napos túra Izraelből
Városnézés
Útikönyv
Izrael útikönyv
Útikönyv
Repülőtér
A repülőtér elhelyezkedése
Repülőtér

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat.

Booking.com
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás