108086 Ft-tól

8 éjszaka Kijevben március 2-10. között, akár 108.500 Ft alatt!

1

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Tölts el tíz éjszakát Ukrajna fővárosában, akár 14.000 Ft alatt éjszakánként!

Kijev Ukrajna fővárosa és egyben legnagyobb városa. Lakosainak száma hivatalosan 2 642 486 (2003), de becslések szerint a nem nyilvántartott bevándorlókkal együtt ténylegesen meghaladja a hárommilliót. Kelet-Európa fontos ipari, kulturális és tudományos központja. Kijev az ország északi-középső részén, a Dnyeper folyó két partján fekszik. A város eredetileg csak a folyó jobb partján települt, de a 20. században a bal partra is átterjeszkedett. A folyó a város határain belül számos mellékágat és szigetet képezett. A várost északról a Deszna folyó és a Kijevi-víztározó, délről a Kanyivi-víztározó határolja.

Kijev Kelet-Európa egyik legrégibb városa. A várost valószínűleg az 5. században a korai keleti-szlávok alapították mint az idők során kialakult fontos kereskedelmi helyet. A pontos időpontot nehéz meghatározni, hivatalosan azonban 1982-ben ünnepelték az alapítás 1500. évfordulóját. A 8. és a 9. században Kijev a Kazár Birodalomhoz tartozott. A 9. század végétől Kijevet a varégok birtokolták, és a város lett a központja a kialakuló Kijevi Rusznak, mely Kijev 12. századig tartó aranykorát hozta. 1240-ben a nyugat felé nyomuló Batu kán vezette tatár sereg a várost elfoglalva földig rombolta, ennek következtében elveszítette azt a befolyást, melyet évszázadokon keresztül gyakorolt. 1362-től a Litván Nagyhercegség, majd 1569-től Kijów vajdaság székhelyeként a Lengyel–litván unió része lett és a lengyel király uralma alá tartozott. A 17. században az orosz cár uralma alá került, de továbbra sem nyerte vissza korábbi jelentőségét. A város csak a 19. században megindult ipari fellendüléssel kezdett el újra fejlődni.

Az első világháború és az 1917-es orosz forradalom után Kijev az Ukrán Szovjet Szocialista Körtársaság legfontosabb városa, 1934-től fővárosa lett. A második világháborúban elfoglalták a német csapatok, és a város súlyos károkat szenvedett, csaknem teljesen elpusztult. A romokból azonban gyorsan újjáépült és a Szovjetunió harmadik legnagyobb városa lett. 1991-óta a független Ukrajna fővárosa. A 2013. végén kezdődött és 2014. februárjában véget ért forradalom során a városközpont (Majdan) több épülete megrongálódott.*

*forrás: Wikipedia

A mindenkori hatályos beutazási szabályok itt érhetőek el.

ODAÚT-VISSZAÚT DÁTUMA
2022.03.02-2022.03.10
ELTÖLTÖTT ÉJSZAKÁK SZÁMA
8 éj
SZEMÉLYEK SZÁMA

A szolgáltatás árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.

2 fő
Időpont
Tartózkodás ideje
2022.03.02-10. 8 éjszaka
Időpont
8 éjszaka Kijevben március 2-10. között, akár 108.500 Ft alatt!
Repülőjegy
Már 13.848 Ft-tól
Repülőjegy
Szállás
Már 188.475 Ft-tól

Victory ECOLOFT studios

A városra néző Victory ECOLOFT studios ingyenes wifivel várja vendégeit Kijevben, 1,7 km-re a Szent Volodimir-székesegyháztól és 2,3 km-re a Sevcsenko parktól.
elérhető
Szállás
Összes költség 1 fő részére
Akár 108.086 Ft-tól
8 éjszaka szállás repülőjeggyel
Összes költség 1 fő részére
Városnézés
Útikönyv
Kijev útikönyv
Útikönyv
Repülőtér
A repülőtér elhelyezkedése
Repülőtér

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat.

Booking.com

Cimkék:

Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás