81160 Ft-tól

5 éjszaka Párizsban március 3-8. között, akár 81.500 Ft alatt!

0

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Tölts el öt éjszakát Párizsban március elején, akár 16.500 Ft alatt éjszakánként!

Párizs Franciaország fővárosa. Az ország északi részén, a Szajna folyó partján terül el, az Île-de-France régió szívében. Párizs Európa egyik legnépesebb városa. Becsült népessége elővárosait nem számítva 2,524 millió fő, ám agglomerációival a Párizsi „unité urbaine” (városi terület) populációja több, mint 10,5 millió fő, míg a Párizs „aire urbaine” (fővárosi terület) kb. 12,5 millió lakost számlál. A két évezreden keresztül fontos szerepet játszó Párizs ma is a világ egyik vezető gazdasági és kulturális központja, befolyása a politikára, az oktatásra, a szórakoztatóiparra, a sajtóra, a divatra, a tudományra és a művészetekre a világ négy legjelentősebb városa közé emelte.

Párizs Franciaország északi, középső részén, a Szajna északi kanyarulatánál fekszik. Ezen a szakaszon két sziget található: az Île Saint-Louis és a nagyobb Cité-sziget. Ez utóbbinál alakult ki a város legrégebbi része. Párizs folyója a La Manche csatornába torkollik, ami folyásirányban 375 km távolságot jelent. Párizs a Szajna mindkét partja mentén nagy területet foglal el. Összességében Párizs sík vidéken terül el, legalacsonyabb tengerszint feletti magassága 35 m. Párizs rendelkezik néhány jellegzetes, kiemelkedő ponttal, amik közül a legmagasabb a Montmartre, ami 130 m magasságot jelent. Az olyan erdős területek nem számítva, mint a Bois de Boulogne és a Bois de Vincennes, Párizs nagyjából ovális alakú területe 87 km². Ezt egy mintegy 35 km hosszúságú körgyűrű határolja, a Boulevard Périphérique. A város legutóbbi legnagyobb bővülése 1860-ban volt, amikor a környező területekből hozzácsatoltak, ekkor alakult ki a ma ismert modern formája.*

*forrás: wikipedia

ODAÚT-VISSZAÚT DÁTUMA
2022.03.03-2022.03.08
ELTÖLTÖTT ÉJSZAKÁK SZÁMA
5 éj
SZEMÉLYEK SZÁMA
Időpont
Tartózkodás ideje
2022.03.03-08. 5 éjszaka
Időpont
5 éjszaka Párizsban március 3-8. között, akár 81.500 Ft alatt!
Repülőjegy
Már 6.745 Ft-tól
Repülőjegy
Szállás
Már 148.830 Ft-tól

Campanile Paris 19 - La Villette

A Campanile Paris 19 - La Villette szállása a La Villette Kongresszusi Központtól és a Cité des Sciences et de l'Industrie Múzeumtól 10 perces sétára...
elérhető
Szállás
Összes költség 1 fő részére
Akár 81.160 Ft-tól
5 éjszaka szállás repülőjeggyel
Összes költség 1 fő részére
Útikönyv
Párizs útikönyv
Útikönyv
Repülőtér
A repülőtér elhelyezkedése
Repülőtér
Autóbérlés
Rentalcars.com
Keresd meg a legjobb ajánlatot!

5 éjszaka Párizsban március 3-8. között, akár 81.500 Ft alatt!
Autóbérlés

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat. Ha inkább az árakat szeretnéd összehasonlítani, akkor látogasd meg az Agoda.com vagy a Trivago.hu weboldalakat!

Booking.com
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás