71339 Ft-tól

5 éjszaka Rómában január 15-20. között, akár 71.500 Ft alatt!

0

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Last Minute utazás Rómába január 15-20. között, akár 14.300 Ft alatt éjszakánként!

Róma Olaszország fővárosa, Lazio régió központja, a hajdani Római Birodalom központja. Az ország legnagyobb és legnépesebb városa 1285,3 km²-en mintegy 2,6 millió lakossal, az Európai Unió harmadik legnépesebb városa. Területébe ékelve található a Vatikán, a római katolikus egyház központja, a pápa székhelye, a világ legkisebb független állama. Nagy kiterjedésű történelmi központja az UNESCO Világörökség része. Múzeumai és műemlékei, mint pl. a Vatikán múzeumai és a Colosseum a világ 50 leglátogatottabb turisztikai célpontjai között vannak. 2019-ben Róma a világ 11. leglátogatottabb városa volt 10,1 millió turistával, a harmadik leglátogatottabb az Európai Unióban.

Róma a Tiberis (mai nevén Tevere) és Aniene folyók találkozásánál fekszik. A vároas a Tiberis bal partjának hét dombjára épült, központja a tengerparttól körülbelül 30 kilométerre terül el. Két reptere van, közvetlen vasúti és közúti összeköttetésben áll Európa több országával. Olaszország úthálózatának az egyik fő központja. A várost a Grande Raccordo Anulare főútja (GRA) fogja gyűrűbe. Róma hét dombja a Palatinus, a Capitolinus, a Caelius, az Aventinus, az Esquilinus, a Quirinalis és a Viminalis.

A város éghajlata mediterrán enyhe szárazföldi behatással: a nyár forró, a tél többnyire enyhe. Leghidegebbek a téli hónapok, ekkor átlagosan 8-10 fok körül van, éjszakai fagy előfordulhat. Az országot függőleges irányban körös-körül szövik a magashegységek (Alpok, Appeninek), melyek felfogják az északról érkező légtömegeket. A nyár jelentős hőhullámokkal járhat, nem ritkán állandósul 30 fok fölötti hőmérséklet.*

forrás: Wikipedia

A mindenkori hatályos beutazási szabályok itt érhetőek el.

ODAÚT-VISSZAÚT DÁTUMA
2022.01.15-2022.01.20
ELTÖLTÖTT ÉJSZAKÁK SZÁMA
5 éj
SZEMÉLYEK SZÁMA

A szolgáltatás árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.

2 fő
Időpont
Tartózkodás ideje
2022.01.15-20. 5 éjszaka
Időpont
5 éjszaka Rómában január 15-20. között, akár 71.500 Ft alatt!
Repülőjegy
Már 3.191 Ft-tól
Különböző érkezési- és indulási repülőtér!
Repülőjegy
Szállás
Már 136.295 Ft-tól

Camplus Hotel Roma Centro

A Camplus Hotel Roma Centro bárral, kerttel és kertre nyíló kilátással várja vendégeit Rómában, kevesebb mint 1 km-re a Santa Maria Maggiore-bazilikától.
elérhető
Szállás
Összes költség 1 fő részére
Akár 71.339 Ft-tól
5 éjszaka szállás repülőjeggyel
Összes költség 1 fő részére
Útikönyv
Róma útikönyv
Útikönyv
Repülőtér
A repülőtér elhelyezkedése

Buszos repülőtéri transzferek
Repülőtér

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat.

Booking.com
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás